A24.com.tr » medya » Kara Sevda yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 58.

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 58.

Kara Sevda yeni bölüm fragmanı dizi bilgi dizi magazin ve dizi özetleri 58.

Kara Sevda 57. bölümüyle ekranlara gelirken Kemal ve Emir arasında yaşanan 'Deniz ve Nihan' savaşı çığırından çıkmaya başladı. Kara Sevda yeni bölümünde neler yaşanacak merak konusu.

 Kara Sevda son bölümü ile ekranlara gelirken Nihan, Denizi bir savaşın ortasına atmak istemese de artık çok geçtir. Kemal ise Nihan ve Deniz'i kurtarabilmek ve Emir'i batırmak adına yeni planlar peşinde koşar.

 KARA SEVDA 58. BÖLÜM FRAGMANI

 Yeni fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimizde olacaktır.

KARA SEVDA 57. BÖLÜMDE NELER OLDU

Kara Sevda son bölümü ile heyecan dolu dakikaların yaşanmasına neden olurken Zeynep’in Kemal’den kaçarak Emir’den yardım istemesi bölüme damga vurdu. Zeynep’i ararken oldukça öfkelenen Kemal’i sakinleştirmeye çalışan Nihan ise onun kız kardeşi olduğunu düşünmemesi gerektiğini belirterek duygularını bir kenara bırakmasını istedi. Kara Sevda yeni bölüm fragmanında Nihan, Kemal ve Emir üçgeninde yeni gelişmelerin yaşanması beklenirken Zeynep’in son durumu da gelecek hafta kesinlik kazanacak. Öte yandan Emir ile Deniz bebek yüzünden ters düşen Kemal, çocuğunu geri alabilmek için yeniden çalışmalara başlayacak.

KARA SEVDA 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kemal’in öfkeli bir şekilde Zeynep’i aramasının ardından devreye giren Nihan, sevdiği kişiden duygularını bir kenara bırakması ve Zeynep’i kız kardeşi olduğunu unutmasını isteyecek. Zeynep ise Emir’le yaptığı görüşmede daha iyi saklanması gerektiğini anlayacak. Kemal’in öfkesiyle ilgili zafiyetinin olduğunu dile getiren Emir, “Bir katilin en zayıf noktasının öfkesi” olduğunu belirtecek.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA NELER OLDU?

Çarşamba günleri ekrana gelen dizinin son bölümünde Nihan ile Kemal arasında romantik dakikalar yaşanmaya devam etti. Deniz’in kendi kızı olduğunu ifade eden Kemal nezarethanede Emir’le yaptığı görüşmede Deniz’i bir gün mutlaka geri alacağını ifade etti. Emir ise Deniz’le ilgili konularda kazananın kendisi olacağını belirtti. Nezaretten çıktıktan sonra Nihan’ın kendisine hazırladığı sürprizlerle karşı karşıya kalan Kemal, romantik geçen dakikaların ardından evlenme teklifi imasında bulundu. “Evleneceksin benimle, ileride karım olacaksın” diyen Kemal, Nihan’ı oldukça mutlu etti.

YORUMLAR
  Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...
Kısa bir sonbahar tatili yapmak isteyenler için en güzel 10 yer...