A24.com.tr » medya » Kara Sevda 40. Bölüm fragmanı / Kemal gerçekleri öğrenecek mi?

Kara Sevda 40. Bölüm fragmanı / Kemal gerçekleri öğrenecek mi?

Kara Sevda 40. Bölüm fragmanı / Kemal gerçekleri öğrenecek mi?

Star TV ekranlarında ilgiyle takip edilen "Kara Sevda" dizisi bu hafta 40. bölümü fragman izleyici karşısına çıktı. büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Nihal, kendini sokağa atar ve intikam yemini eder.

Star TV'de başrollerinde Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün oynadığı Kara Sevda dizisi 37. bölümüyle büyük heyecan yaşattı izleyicilere. 

Kemal'le Nihal odadayken Kemal sevgilisi olduğunu iddia ettiği Asu'yu çağırır ve onunla yakında evleneceğini söyler. Bu sözlerin ardından büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Nihal, kendini sokağa atar ve intikam yemini eder. Emir Korucuoğlu'nun yanına giden Nihal "Sen kazandın" der ver kendini ona teslim eder.

Peki dizinin gelecek hafta yayınlanacak olan 38. bölümünde neler yaşanacak? Nihal ile Kemal arasındaki restleşme sürecek mi? Yoksa ikili arasında buzları eriten adımlar mı atılacak?
 

 

Kara Sevda Konusu;
Kara Sevda dizisinin konusu özetle şu şekilde 3 farklı şekilde ekranlara gelecek olan Kemal hayatlarını berberlik yaparak kazanan bir babanın ortanca çocuğudur. Bir üniversitede Maden Mühendisliğini bitiren kemal iş aradığı dönemlerde teknelerin boya vernik işlerini yaparak harçlığını çıkartmaktaydı bir gün halk otobüsünde tanıştığı Nihan tüm hayatını alt üst eder. Büyük bir tutku ile birbirlerine bağlanan gençlerimiz çok kötü bir olay yaşanmasından dolayı Nihan'ın Kemal'i terketmesiyle Kara Sevda başlar.

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 1 yorum yapıldı.
  • Noname 2016-09-29 12:25:47

    Ozanla bi sene gittiniz, bakalim bu bebek konusunu nekadar uzatcaksiniz?!! Diziyi maf ettiniz resmen.

  Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor
Var Mısın Yok Musun?'un güzel ismi Nursel Ergin Murat Akyer ile dünya evine giriyor