A24.com.tr » dizi haber » Kanatsız Kuşlar 3. bölüm fragmanı yeni son özeti

Kanatsız Kuşlar 3. bölüm fragmanı yeni son özeti

Kanatsız Kuşlar 3. bölüm fragmanı yeni son özeti

ATV Ekranlarının Yeni Dizisi Kanatsız Kuşlar’ın 2. bölümü izleyenlere keyifli anlar yaşattı. Kanatsız Kuşlar Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

 Atv ekranlarında yeni dizisi olan Kanatsız Kuşlar dizisini 19 Haziran pazartesi günü yayınlanan bölümüyle izleyicilerini ekrana kitlemeyi başardı.

Sevilen diziler arasında yerini alması beklenen dizinin, Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba filmin üstlendiği, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un ele aldığı Kanatsız Kuşlar’da dizinin başrollerinde, Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen gibi isimler yer alıyor. İzlenen bölümüyle her hafta izleyici kitlesini artırması beklenen dizinin 1.bölümün ardından diziyi izleyenler 3.bölüm fragmanını aramaya başladı. Merakla beklenen 22 Haziran perşembe akşamı yayınlacak olan Kanatsız Kuşlar dizisinin 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yakın bir zamanda babaların kaybetmelerinin üzüntülerini yaşayan Zeynep, Emre, Cemre ve en küçükleri Aysun’un yoksuklukla mücadele etmeleri gerekmektedir. Hayattaki tek kapıları, çocukları için her türlü şeyi yapmaya hazır olan anneleri Nefise vardır.

Nefise genç yaşta yaptığı evlilikten sonra erken yaşta çocuk sahibi olmuş, çocuklarına yetebilmek ve onlara rahat ve huzurlu bir hayat sunabilmek için dişini tırnağına takıp çalışmaktadır. Hayatın ağır mücadelesine karşı koyamaz hale geldikleri zor günlerde Nefise ve ailesinin hayatını değiştirecek bir olay yaşanır.

Nefise’nin büyük kızı Zeynep, ona aşık olan Ahmet’in hissetiklerine karşı mesafli durmaktadır. Ahmet’in yanında çalışmaya başladığı gün, beraber katıldıkları bir görüşmede, Onur ile tanışması, zamanla temas olan herkesi küle döndürecek olan aşk kıvılcımılarını ortaya çıkarmıştır.

YORUMLAR
  Demet Akalın ve Seren Serengil yolda kalırsa...
Demet Akalın ve Seren Serengil yolda kalırsa...