A24.com.tr » dizi haber » Kanatsız Kuşlar 15. bölüm fragmanı yeni son

Kanatsız Kuşlar 15. bölüm fragmanı yeni son

Kanatsız Kuşlar 15. bölüm fragmanı yeni son

Kanatsız Kuşlar 14. bölüm ile ekranlara geldi. Heyecanın tavan yaptığı bölümde izleyenler bir sonraki bölümü merak etmeye başladı. Kanatsız Kuşlar 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 Kanatsız Kuşlar son bölümde Ahmet'in zor kullanmaya çalışması Onur'u oldukça öfkelendirmişti.

Ahmet’in yanına gittiğinde Zeynep’in kolundaki morlukları hatırlayan Onur aynı karşılığı Ahmet’e vermiş kendisini yere düşürmüştü. Öte yandan çocuklarıyla ilgili sevindirici haberler alan Nefise, Muzaffer’in yapacağı itirafı düşünmeye başlamıştı.

14. BÖLÜM ÖZETİ

Uzun zamandır kötü günler geçiren Muzaffer ve ailesi bu kez birbirlerinden uzak olsalar da olumlu gelişmeler yaşayacaklar. Zeynep’i önemli bir görüşmeye davet eden Onur onu ne kadar çok sevdiğini bir kez daha dile getirecek. Onur’dan duydukları karşısında oldukça sevinen Zeynep ise kendisine karşı duyulan ilgiye cevap verecek ve Onur’la yakınlaşmaya başlayacak. Muzaffer’in çocuk durumu nedeniyle zor günler geçirdiğinin farkında olan Nefise ise dua etmeye başlayacak. Onun bir kez daha aynı acıya katlanamayacağının altını çizen Nefise işlerin yoluna girmesini isteyecek. Muzaffer ve Nefise’nin yakınlaşmaları ve duygusal bağ kurmaları ise dizide gündem olacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTALARDA DİZİDE HANGİ OLAYLAR YAŞANDI?

Muzaffer’in çocuklar hakkındaki gerçek düşüncelerini öğrenen Nefise “Her çocuğu kendi çocuğu gibi sevmeli insan” diyerek bir çıkışta bulunacak. Ahmet ile Zeynep arasındaki boğuşma sonrası Zeynep’in kolundaki morlukları gören Ozan, Ahmet’ten intikam almaya çalışacak.

Kolundaki morlukların sebebi olarak ev kazasını gösteren Zeynep yine de Ozan’ı inandıramayacak. Zeynep’in yanından ayrıldıktan sonra Ahmet ile görüşmeye giden Ozan bu kez kendisi ona şiddet uygulayacak. Annesinin kendisi hakkında karar almasından bıkan Ozan bir yandan da açılan mağazanın batırılması için talimat verecek.

 

YORUMLAR
  Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...
Birbirine ikiz kadar benzeyen ünlü isimler...