A24.com.tr » medya » Kalp Atışı heyecanı 4. bölüm fragmanı ile devam ediyor

Kalp Atışı heyecanı 4. bölüm fragmanı ile devam ediyor

Kalp Atışı heyecanı 4. bölüm fragmanı ile devam ediyor

Cuma akşamları izleyicisiyle buluşan Kalp Atışı'nın 4. bölüm fragmanında heyecan dorukta. Show TV'nin sevilen dizisi Kalp Atışı'nın 4. bölüm fragmanı haberin devamında...

Kalp Atışı yeni bölümleriyle Cuma akşamları izleyicileri ekrana kilitliyor. Show TV'nin yeni dizisi Kalp Atışı'nın 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Mehmet'in yeniden oraya çıkması Ali Asaf'ı kızdırsa da, Eylül'ü asla bırakmayacağını söylüyor. İşte Kalp Atışı dizisinin merak edilen yeni bölüm fragmanı...Kalp Atışı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kalp Atışı yayınlanan yeni bölüm fragmanında herkesin düzeni Mehmet'in geri dönmesi ile alt üst olacaktır. Ali Asaf ise bu kez Eylül'ü Mehmet'e bırakmamak konusunda kararlıdır. Kalp Atışı yepyeni bölümü ile Cuma akşamı ekrana gelecek.

KALP ATIŞI SON BÖLÜMDE HEYECAN FIRTINASI

Kalp Atışı”nın 3. bölümünde; Eylül ve Ali Asaf arasındaki karşı konulamaz çekim, onları izleyen Oğuz ve Selim’in canını sıkmaktadır. Oğuz’un bu tedirginliğini fark eden Bahar, Eylül ve Ali Asaf’ın arasını bozmak için bu sefer de bu kozu oynamayı dener. Eylül’ün acilden kaçan bir hastaya, soğukkanlılıkla gerçekleştirdiği sıra dışı müdahale hastanede büyük yankı uyandırır.

Ali Asaf’ın yıllar önce Eylül’ü kaybetme pişmanlığıyla, eline geçen her fırsatta kendisine destek çıkması, ikili arasında gerginliğe sebep olur. Mucizevi hayata tutunmaların yaşandığı hastanede, Sinan’ın kirli oyunlarından habersiz, büyükannesinin ameliyat raporlarına ulaşan Eylül’e, gerçeğe bulması için Ali Asaf’ın yardımı gerekmektedir.  

 

YORUMLAR
  Kendisi ile törenle evlenen yalnız gelin!
Kendisi ile törenle evlenen yalnız gelin!