A24.com.tr » medya » Kalp Atışı 4. bölüm fragmanında romantik yakınlaşma

Kalp Atışı 4. bölüm fragmanında romantik yakınlaşma

Kalp Atışı 4. bölüm fragmanında romantik yakınlaşma

Show TV'de cuma akşamları yayınlanan Kalp Atışı'nın 4. bölümüne geri sayım. Yeni fragmanı yayınlanan romantik diziye, Ali Asaf ve Eylül’ün romantik anları damga vurdu.

Kalp Atışı 4. bölüm yeni fragmanı izleyicileriyle buluştu. Lise yıllarından hastane koridorlarına ulaşan bir aşkın öyküsünü çarpıcı bir şekilde aktaran Kalp Atışı yeni bölüm fragmanına yağmur altında dans eden Ali Asaf ve Eylül’ün romantik anları damga vurdu. İkilinin yakınlaştığı anlar nefeslerin tutulmasına sebep oldu. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? İşte Kalp Atışı 4. bölümünden detaylar!

Kalp Atışı 4. bölüm 2. fragmanı kısa sürede yayınlandı. Cuma günlerinin romantizm dozu yüksek sahneleriyle dikkat çeken dizisi Kalp Atışı’nın yeni görüntülerinde Ali Asaf ve Eylül’ün dudak dudağa geldiği an dizi takipçilerini heyecanlandırdı. Peki yeni bölümde neler olacak? Mehmet’in ortaya çıkışı dengeleri nasıl değiştirecek? Kalp Atışı yeni bölüm fragmanları ve özeti detayda.

Kalp Atışı yeni bölümünde Eylül’ün yaşadığı tehlikeli gece Ali Asaf’ı hayallerini gerçekleştirmek için hızlandırırken, Mehmet’in hastanede ansızın ortaya çıkışı ikisi için de büyük sürpriz olacaktır. Ali Asaf, o gece Oğuz’u Eylül’ü yeterince korumamakla suçlarken, Eylül ikisini de bu konuda yanlış düşündükleri konusunda uyarır. Bahar, istemeden babasının ve dedesinin kar amaçlı planlarını baltalarken, düşüncesiz tutumuyla da bir hasta yakını ile büyük bir problem yaşar.
Hastanede acile getirilen kadının , terk edilen bebeği başta Alp olmak üzere herkes için etkileyici ve üzücü bir hikayeye dönüşür. Aynı zamana denk gelen ve hastane için geleneksel sayılan “hamsi akını” ise, Karadenizli iki aile arasında yaşanan hem çatışmayı, hem de büyük aşkı gözler önüne serer. Bu aşk hikayesinin etkileyici sonu; Ali Asaf’ın artık daha fazla kaybedecek zamanı olmadığını bir kez daha anlamasına sebep olur.
“Hayat yaşamaya değer… Kimse bunun için geç kalmamalıdır...” 

YORUMLAR
  Bu yaz ekranda göreceğimiz çiftler
Bu yaz ekranda göreceğimiz çiftler