A24.com.tr » medya » Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı 19.

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı 19.

Kalbimdeki Deniz yeni bölüm fragmanı 19.

Fox TV'de ekrana gelen Kalbimdeki Deniz, bu akşam ekrana gelen 18. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin gelecek haftaki bölüm gelişmeleri merak ediliyor.

Özge Özberk, Kutsi ve Yeşim Ceren Bozoğlu'nun başrollerinde yer aldığı sevilen dizi Kalbimdeki Deniz, bu akşam 18. bölümüyle ekrana geldi.

Mirat’ın suçsuz olduğunu anlayan Deniz ve ailesi eve dönerler ve Mirat’tan özür dilerler. Hülya, Nejat ve Mirat’ın yakınlaşmasından duyduğu rahatsızlıkla beraber, Deniz’i Mirat konusundauyarmaktan da kendini alıkoyamaz. Mirat Ali diye bildikleri gencin Serdem olduğunu anlar. Mirat ve Diyar’ın konuşmalarının bir kısmını duyan Deniz, bir şeyleri yanlış anlar. Göz hapsine aldığı Diyar’la ilgili tanık olduğu şey onu şoka uğratır. Alihan’ın kredi ödemeleriyle ilgili bankayı araması, Şebnem ve Hülya’yı telaşa düşürür.

Ece ve Mustafa yarıyıl tatilinden yararlanıp yakınlaşmayabaşlarlarken, Figen ise başına gelecekleri bildiğinden Fikriye’nin yoğun bakımdan çıkmasına bile sevinemez. Deniz çocuklarının geleceği için, ek bir iş daha yapmaya karar verir. Alihan Şebnem’in biriyle gizli gizli görüştüğünden şüphelenir. Mirat’ın dostluğunu kaybedip istifa eden Orhan’ın Mirat’a iletilmek üzere bıraktığı ve Hülya’yla ilgili bazı gerçekleri açıkladığı mektup, Hülya’nın başına kabus olacaktı.

KALBİMDEKİ DENİZ SON BÖLÜM YAŞANANLAR:

Deniz’lerin evi terk etmesi Mirat’ı çok üzer. Diyar da üzülmüştür ama korkusundan silahın Serdem’e ait olduğunu söyleyemez. Eski hükümlü olduğunu öğrenen çoğu kişi Mirat’a karşı güvensizlik yaşarken, bu kararın nerden ortaya çıktığını anlamaya çalışan Mirat’ın eli boş kalır. Deniz Ece’nin devlet lisesine naklini aldırır. Mirat tedavisine başladığı Artun’da bir gariplik olduğunu sezer. Hülya bir yandan Deniz’i bulduğu evi kiralamaya ikna etmeye çalışırken, diğer yandan Orhan’ı Deniz’e açılması için teşvik eder.

Hülya’dan aldığı gazla Deniz’e yönelen ve ileri giden Orhan ummadığı bir tepki alır, üstelik Mirat’la dostluğunu da kaybeder. Alihan’ın evliliğe yanaşmaması üzerine eski aşkıyla arayı düzeltme girişiminde bulunan Şebnem, Alihan’ın şüphelenmesine neden olur. Yaşadığı yıkımı Hülya’yla paylaşıp onun tarafından azarlanan Orhan, Mirat’a bir mektup bırakarak çiftlikten ayrılır. Deniz, Mirat’ın eski hükümlülük nedenini ve silahla ilgili gerçeği öğrense de Hülya geri dönmemeleri için elinden geleni yapar.

KALBİMDEKİ DENİZ KONUSU:

Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir. 

YORUMLAR
  Star Wars evreninin favorileri belli oldu
Star Wars evreninin favorileri belli oldu