A24.com.tr » medya » Kalbimdeki Deniz 18. bölüm fragmanı yeni FoxTV

Kalbimdeki Deniz 18. bölüm fragmanı yeni FoxTV

Kalbimdeki Deniz 18. bölüm fragmanı yeni FoxTV

FOX tv'nin en çok sevilen dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz bu hafta izleyenleri çok şaşırtacak gelişmeler yaşanıyor. Kalbimdeki Deniz 18. bölüm fragmanı yayınlandı

  Ekranların samimi dizilerinden biri olan Kalbimdeki Deniz son bölümüyle izleyenleri ekrana kilitledi. Kalbimdeki Deniz'in yeni bölümünde neler olacak merak konusu.

KALBİMDEKİ DENİZ 18.BÖLÜM FRAGMANI

Deniz hamilelik haberiyle alt üst olmuştur. Bir karar verinceye kadar bu konunun aile ve Mirat arasında kalmasını ister. Ece’den haberi alan Hülya, Alihan’ın bunu öğrenecek olursa Deniz’e geri dönmesinden korkar. Aynı korku Alihan’ı çocuklarının resimlerine bakarken yakalayan Şebnem’i de sarar.

Diyar, Mirat ve Deniz’in kendinden bir şeyler gizlediğini fark edince, aralarında bir şeyler gelişmesinden korkar ve Fikriye’nin ağzına dedikodu malzemesi verir. Mirat’ı deli gibi kıskanan Fikriye, Deniz’i diline iyice dolar. Alihan’ın geride bıraktığı ailesinden haber alma girişimi, Hülya tarafından ustalıkla engellenir. Kendisiyle uğraşan Müge’ye saldırması sonucunda Ece’nin okuldan uzaklaştırılma riski doğarken, Ece’nin yaşattığı şok Deniz’i hiç düşünmediği bir karar almaya iter.

KALBİMDEKİ DENİZ 15. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANMIŞTI?

Deniz’lerin eve geri dönüşü Diyar’a soğuk bir sürpriz olur. Ece’nin içlerine düştükleri duruma isyanı ve hırçınlığı artarken, evdeki kadınlar arasındaki gerginlik de giderek tırmanır. Deniz emniyet müdürlüğünden gelen haberle sarsılırken, üstüne bir de babasının başına gelenlerle, depresyona girme lüksünün bile olmadığını anlar ve iş aramaya başlar.

KALBİMDEKİ DENİZ OYUNCULARI

Deniz Öztuna(Özge Özberk), Mirat Yavuz(Kutsi), Fikriye Yılmaz(Yeşim Ceren Bozoğlu), Alihan Öztuna(Hakan Eratik), Ece Öztuna(Hazal Adıyaman), Mustafa Tarhan(Batuhan Ekşi), Diyar Sarıkaya(Sebahat Kumaş), Cemile Şahin(Güzin Usta), Nejat Aksal(Hakan Vanlı), Ozan Öztuna(Çağlayan Doruk Ozanoglu), Hülya Aksal(Devin Özgür Çınar), Figen Yılmaz(Nazlı Pınar Kaya).

YORUMLAR
  Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin
Sıcak havalarda hararet gideren 8 besin