A24.com.tr » yaşam » Kadir Topbaş'tan istifa beklentilerine fotoğraflı yanıt

Kadir Topbaş'tan istifa beklentilerine fotoğraflı yanıt

Kadir Topbaş'tan istifa beklentilerine fotoğraflı yanıt

İBB'de yaşanan imar krizinin ardından istifa edeceğine yönelik iddialar öne sürülen Kadir Topbaş'tan fotoğraflı yanıt geldi.

İstifa edeceği konuşan Kadir Topbaş'tan, belediye merkezlerine gönderilen 'fotoğraflı' mesajla yanıt geldi.

Elektronik posta mesajı, saat 15.25'te gönderildi. Mesajda, İBB'nin ve Topbaş'ın son dönemde gerçekleştirdiği etkinlikler fotoğraflarla anlatıldı. Mesajda yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının altına "Malazgirt Zaferinin 946'ıncı yıl dönümünü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla törenle Muş'ta gerçekleştirdiğimiz görgemli bir törenle kutladık" denildi. Hasanpaşa Gazhanesini şehre yeniden kazandırıyoruz başlığıyla Topbaş'ın törendeki bir fotoğrafı da paylaşıldı. Alibeyköy Fidanlığı'ndaki inceleme gezisinden de yine fotoğraflı olarak bahsedildi. Son ve en dikkat çekici mesaj Kadir Topbaş'ın fotoğrafıyla birlikte verildi.

 

TOPBAŞ'IN HİZMETLERİ ANLATILDI

Mesajda Topbaş'ın ağızından "Sevgili istanbullular her ay hayatınızı kolaylaştıracak ve aynı zamanda hemşehrilik ilişkisiyle aşığı olduğumuz bu kenti, daha yaşanılır ve çağdaş düzeye çıkaran yeni hizmetlerimizle sizlerin karşısına çıkmaktan onur ve mutluluk duyuyorum" diye yazıldı. 

YORUMLAR
  Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi
Parmak uzunluğuna göre karakter analizi testi