A24.com.tr » medya » Kaçan gole yumruk videosu 'fake' çıktı

Kaçan gole yumruk videosu 'fake' çıktı

Kaçan gole yumruk videosu 'fake' çıktı

Derbide Ozan Tufan'ın boş kaleye kaçırdığı gol, Fenerbahçeli bir taraftara televizyonu yumruklatmıştı. Olay sosyal medyada patlarken, videonun kurgu olduğu ve maçın TRT özeti olduğu ortaya çıktı.

Kadıköy'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbide Ozan Tufan, toğu boş kaleye yollayamayarak taraftarına saç baş yoldurtmıştu. Maçın ardından sosyal medyada paylaşılan bir videoda ise Fenerbahçe taraftarı Ozan'ın kaçırdığı gol sonrası sinirlerine hakim olamayarak televizyonunu parçalamıştı. 

OZAN, İNANILMAZI BAŞARDI

Karşılaşmanın 76. dakikasında gelişen Fenerbahçe atağında Alper Potuk sol kanattan ceza sahasına girdi. İçeriye çevirdiği topta 'altı pas'ın içinde bulunan Ozan Tufan topa istediği gibi vuramadı ve top bomboş kalede direkten döndü.

TELEVİZYONUNU PARAMPARÇA ETTİ

Kaçan gol taraftarlara saç baş yoldururken, tribünler kadar ekran başındaki taraftarları da çıldırttı.
Maçın ardından yayınlanan bir video ise sosyal medyada gecenin konusu oldu. Maçı evinde arkadaşlarıyla izleyen bir Fenerbahçe taraftarı, kaçan gol sonrası televizyonunu defalarca yumruklayarak parçaladı.

VİDEO KURGU ÇIKTI

Ancak videonun kurgu olduğu, dikkatli gözlerden kaçmadı. Kalabalık arkadaş grubunun maçı canlı değil, TRT'deki özetinden izlediği ve pozisyonu zaten bildiği anlaşılırken; bir pozisyon uğruna kurban edilmiş gibi gösterilen televizyonun da zaten kırık olduğu görülüyor. 

 

YORUMLAR
  Türkiye’de en çok hangi kadın şarkıcılar dinleniyor?
Türkiye’de en çok hangi kadın şarkıcılar dinleniyor?