A24.com.tr » yaşam » İzmir'deki cinayetin detayları belli oldu

İzmir'deki cinayetin detayları belli oldu

İzmir'deki cinayetin detayları belli oldu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, eşi S.B ile yasak aşk yaşadığı Ali Ş.'yi çıplak yakalayan M.B.'nin, Ali Ş.'yi nasıl öldürdüğünün ayrıntıları ortaya çıktı.

Olay dün saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Karşıyaka’daki bir huzurevinde kış aylarında kalorifer görevlisi olarak çalışan, yaz aylarında ise yemek servisi yapan M.B., sabah saatlerinde işe gitti. İki çocuk babası M.B., normalde saat 17.00’de işten çıkması gerekirken, çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle saat 15.30 sıralarında işten çıktı. İddiaya göre eve giren M.B., huzurevinde çalışan temizlik görevlisi eşi S.B. ile yine aynı huzurevinde temizlik görevlisi olan evli 2 çocuk babası Ali Ş.’yi yatak odasında uygunsuz ve çıplak halde gördü.

Çılgına dönen M.B., "Bana bunu nasıl yaparsınız" diye bağırdıktan sonra eşi S.B.’ye bir tokat attı, ardından da Ş.’e vurmaya başladı. M.B., kendisine karşılık veren Ş.’i mutfaktan aldığı bıçakla göğsünden defalarca bıçakladı.

Ş. kanlar içinde yere yığılırken, M.B. hemen 112 ve polis ekiplerini aradı. Bu sırada yaşananlar nedeniyle şoka giren S.B. ise sinir krizi geçirdi. Eve gelen polis M.B.’yi gözaltına aldı. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Ş.’nin öldüğü belirlendi.

ISPARTA’DA TOPRAĞA VERİLECEK

Olay yerindeki incelemenin ardından Ali Ş.'nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Burada yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen Ali Ş., toprağa verilmek üzere Isparta’ya götürüldü.

M.B.’nin sorgusunun devam ettiği, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.  

YORUMLAR
  Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi
Tüm Zamanların en efsane 90 çizgi filmi