A24.com.tr » medya » İzdivaç programlarında sona doğru!

İzdivaç programlarında sona doğru!

İzdivaç programlarında sona doğru!

RTÜK tarafından üst üste çok ağır cezalara çarptırılan izdivaç programları için Ali Eyüboğlu kötü haberi duyurdu. İzdivaç programları artık son yayınlarını yapıyor.

 Ekranlarda artık işin çığırından çıktığı evlilik programları son dönemece girdi.

RTÜK'ün üst üste yüklü miktarda ceza kestiği evlilik programları için yolun sonu göründü. Milliyet gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, RTÜK'te kurulan komisyondaki çalışmaları geçtiğimiz günkü köşesine taşıdı. Daha önce de izdivaç programlarına ilişkin eleştirilerde bulunmuştu. Eyüboğlu bugünkü yazısında da Zuhal Topal'ı hedef aldı.

EVLİLİK PROGRAMLARININ EN REZİL ÖRNEĞİ

Ali Eyüboğlu, "Hodri Meydan Zuhal Topal" başlıklı yazısında ünlü sunucuyu sert sözlerle eleştirirken "Seyirciyi kandıran, insanları evlilikten soğutan evlilik programları için yolun sonu görünüyor" dedi.

İşte Ali Eyüboğlu'nun o yazısı: 'İzdivaçların perde arkası araştırılsın' yazım bir hayli yankı uyandırdı. Aynı gün Esra Erol, "Bütün duygularıma tercüman oldu" deyip, ATV ekranında yazım için bana teşekkür etti.

Zuhal Topal'dan ise ertesi gün ilginç bir hamle geldi. Fanları, sosyal medya hesaplarından bana o yazıyı Esra Erol'un yazdırdığı iftirasını atarken Topal da canlı yayında 21 yaşındaki gencecik masum kız (Hanife) ile uğraşanları önce kınadı, sonra Allah'a havale etti. Topal, ardından önce kaş göz, daha sonra sağ eliyle yazma işareti yapıp, "Biz biliyoruz onu yaptıranı. Oyuna gelme" dedi. Hodri meydan Zuhal Topal!

Önce o sözlerle kastettiklerinin kimler olduğunu açıkla, sonra da iddianı ispatla. İddiasını ispat edemeyene ne derler bilirsin bizde. Zat-ı âliniz suya 'bu' derken, ben gazetecilik yapıyordum. Siz 1976'da dünyaya geldiniz, bense 1979'dan beri gazetecilik yapıyorum. Gerektiğinde kalemini kıran, ama satmayan bir kültürden geliyorum ve tertemiz bir mazim var. Bugüne kadar yaptığım haberler veya yazdıklarım yüzünden hiçbir mahkeme bana ceza vermedi.

Oysa sizin sunduğunuz programlara RTÜK'ün 'yayıncılık ilkelerini ihlal'den kestiği cezaları yazmaya kalksam, bu sütunlara sığmaz.

O yazımdan bir gün sonra Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, evlilik programları için bin katı ağırını söyledi, sesiniz çıkmadı, çıkamadı. Ve hepsinden önemlisi de şu: Seyirciyi kandıran, insanları evlilikten soğutan evlilik programları için yolun sonu görünüyor. Çünkü TBMM, sonunda bu konuyu araştırmak için komisyon kurdu."

 

YORUMLAR
  Kalp sağlığımız için mutlaka uymamız gereken 6 önemli nokta
Kalp sağlığımız için mutlaka uymamız gereken 6 önemli nokta