A24.com.tr » yaşam » İşte Survivor'ın ilk finalisti

İşte Survivor'ın ilk finalisti

İşte Survivor'ın ilk finalisti

Survivor'da Kıbrıs yolunda bu gece elenen belli olacak. Dün gece ise Survivor'da Final için Serkay Tütüncü, Atakan Arslan ve Damla Can yarıştı.

 Survivor'da geçen akşam heyecan seviyesi yüksek oyunlar oynandı. Survivor 2016'da değişen kuralların ardından çeyrek final için 3 aday belirlendi. Survivor 2016'da ilk eleme gecesi 27 Haziran'da yapılacak. Kıbrıs final koltuğunu finalist olarak garantileyen ilk isim dün yapılan yarışma ile belli oldu. Peki Survivor'da kimler eleme adayı olarak ilk SMS oylamasına çıkacak? İşte Survivor 2016'da dün gecenin ardından oluşan şablon

Survivor'da Semih'in sakatlığından dolayı direkt eleme adayı olması hesapları değiştirdi. Önceki gün oynanan oyunda Nagihan yarışmayı kaybederek Semih'in ardından eleme potasına çıkacak ikinci isim olmuştu. Survivor'da dün akşam yapılan yarışmanın ardından Damla'da kaybederek 27 Haziran'da gerçekleşecek SMS oylamasında 3. aday oldu ve SMS'e çıkacak üç isim belli oldu.

Survivor'da dün akşamki oyunu Serkay kazanarak Kıbrıs final koltuğunu garantileyen ilk isim oldu. Survivor'da Serkay ilk finalis olarak adını final koltuğuna yazdırdı. Peki şimdi yarışmanın devamı ve Kıbrıs finali nasıl gerçekleşecek?

Semih, Nagihan ve Damla 27 Haziran'da yaşanacak konsey akşamında eleme adayları olarak SMS'e çıkacaklar. Diğer iki yarışmacıdan en yüksek oyu alan kişi Survivor'da final yoluna gidecek ve iki isim elenecek. Final oyununda diğer yarışmacıların gerisinde kalan Damla Can, Nagihan Karadere'nin kazandığı ilk turun ardından gözyaşlarını tutamadı. 'Survivor 2016' yarışmasının dün yayınlanan bölümünde, final oyununun ilk turunda kötü bir performans sergileyen Damla Can gözyaşlarına hakim olamadı.

Survivor'da Final için Serkay Tütüncü, Atakan Arslan ve Damla Can yarıştı.

İlk oyunda Damla Can sonuncu olarak yarı finale ve finale doğrudan katılma şansını kaybetti.

İkinci oyunda Serkay Tütüncü ve Atakan Arslan yarıştı. Atakan Arslan'ın 3-0 öne geçtiği oyunu Serkay Tütüncü 4-10 alarak finalist oldu. Serkay Tütüncü yarışma sonunda gözyaşlarıyla zaferini kutladı. Tütüncü, annesine ve takım arkadaşlarına verdiği sözü yerine getirdiğini belirterek mutluluğunu ifade etti.

Survivor 2016'da final Kıbrıs'ta yapılacak.Kıbrıs'ta oylamalara Serkay Tütüncü finalist olarak son olarak katılacak. Atakan Arslan yarı finalde, Damla Can, Semih Öztürk ve Nagihan Karadere ilk turda SMS oylamalarına çıkacak.

Survivor finali nasıl gerçekleşecek?

Kıbrıs finaline 5 yarışmacı gidiyor fakat Kıbrıs'ta yarı final ve final oyunları oynanancak. Semih bu oyunlara da dahil edilmeyecek. Survivor'da büyük finali kazanan yarışmacı direkt olarak final koltuğuna oturacak. İkinci olan yarışmacı yarı final koltuğuna oturacak. İkinci ve üçüncü olan yarışmacı Kıbrıs finalinin ilk gününde Semih ile birlikte oylanacak. Gelecek SMS oylarıyla bu üç adaydan biri finalde yoluna devam edecek. Bu akşam Semih ve kaybeden diğer iki yarışmacı oy sonuçlarıyla final durumları belli olacak. Bu akşam iki kişi elenecek ve kalan 1 kişi yarı finalist olacak. 29 Haziran Çarşamba akşamı ise büyük final gerçekleşecek.

YORUMLAR
  Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)
Demet Akalın'ın gizli diyeti deşifre oldu (1 günde 1 kilo veriyor)