A24.com.tr » magazin » İşte Benim Stilim ne zaman final yapacak, finale kimler kaldı?

İşte Benim Stilim ne zaman final yapacak, finale kimler kaldı?

İşte Benim Stilim ne zaman final yapacak, finale kimler kaldı?

TV 8 ekranlarında yayınlanan İşte Benim Stilim programı final için artık gün sayıyor. Cicili bicili giysiler son kez podyuma çıkıyor ve büyük ödülün sahibi belli oluyor.

 Güzel kızları ve marjinal jüri üyeleriyle hatrı sayılır izlenme oranlarına sahip olan İşte Benim Stilim ekranlara final bölümüyle veda ediyor.

Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Kerimcan Durmaz'ın jüriliğini, Öykü Serter’in ise sunuculuğunu üstlendiği İşte Benim Stilim final haftası bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Kısa süre sonra ekranlara veda edecek olan programın bugünkü bölümünde Deniz Serkonava sürprizi yaşanacak. Bir süre önce programa veda eden Deniz Serkonava, arkadaşlarına moral vermek için İşte Benim Stilim’e konuk olacak. Gerek tarzı gerekse kendine has üslubuyla İşte Benim Stilim’in unutulmaz karakterlerinden bir haline gelen Deniz Serkonava ve stüdyodakiler arasındaki diyalog merak ediliyor.

İşte Benim Stilim finali ne zaman?

'İşte Benim Stilim ne zaman final yapacak?' sorusuna yanıt programın yapımcısından geldi. Twitter hesabından programa dair paylaşımlarda bulunan Haluk Şirin final için tarih verdi. Aylardır ekranlarda olan İşte Benim Stilim, Ramazan ayının hemen öncesinde 26 Mayıs Cuma günü final yapacak. Final tarihini sosyal medyadan duyuran Şirin, Gelecek sezonla ilgili de bilgilendirmede bulundu. Önümüzdeki sezon format değişikliğine gidecek olan yarışma yeni sezonda"İşte Benim Stilim Elite" adı ile ekranlara gelecek.

İşte Benim Stilim 2017 finalistleri kimler?

İşte Benim Stilim'in 2017 finalistleri 21 Mayıs Pazar günü belli oldu. Final öncesindeki son elemede heyecan ve gerilim had safhadaydı. Mezuniyet konseptiyle jüri karşısına çıkan yarışmacılar kıyasıya bir mücadele içine girdiler. Zorlu yarışmada finale kalma fırsayını kaçıran iki isim Gamze Taşkın ve Emine Aydın oldu. İki ismin vedası ardından 7 isim finale kaldı. Aleyna Eroğlu, Simay Tokatlı, Burcu Yakasız, Tuğçe Ekim, Duygu Çevik, Neslihan Doğrusöz ve Merve Sevin İşte Benim Stilim’in 2017 finalistleri oldu.

YORUMLAR
  Dünya metrolarında çekilmiş en tuhaf insanların fotoğrafları...
Dünya metrolarında çekilmiş en tuhaf insanların fotoğrafları...