A24.com.tr » magazin » Aylin Selin Ençok kimdir kaç yaşında bana ne diyorsan instagram sayfasına hiç uğrama– İşte Benim Stilim

Aylin Selin Ençok kimdir kaç yaşında bana ne diyorsan instagram sayfasına hiç uğrama– İşte Benim Stilim

Aylin Selin Ençok kimdir kaç yaşında bana ne diyorsan instagram sayfasına hiç uğrama– İşte Benim Stilim

TV8 ekranlarında yayınlanan moda yarışma programı İşte Benim Stilim'de yarışmacı olan ikizler Aylin ve Selin, güzellikleriyle hem de tartışmaların içinde olmasıyla çok konuşulacak gibi duruyor.

 İşte Benim Stilim yarışmasının ikiz güzelleri Aylin Ençok ve Selin Ençok,  yarışmadaki tatlı atışmaları ve güzellikleriyle izleyenlerin dikkatini şimdiden üzerlerine çekmiş durumda.

Tarz olarak birbirlerinden çok farklı olan ikizlerin biri tarz olarak seçilirken diğeri rükuş bulununca ortaya enteresan bir görüntü çıkıyor. AYLİN VE SELİN ENÇOK KİMDİR?

20 Yaşında olan ikizler giyinme tarzlarından dolayı daha da küçük gösteriyorlar.  Yarışmaya Bursa'dan katılan ikizler aslen de Bursa'lılar. " İkiziz ancak stillerimiz oldukça farklı. Alışılmışın dışında ezber bozmaya geldik." diye kendilerinden bahseden ikizler şimdiden farklarını ortaya koymaya başladı.

Moda dünyasına olan düşkünlüğünü her fırsatta dile getiren Aylin, yarışmada ikizinden daha iddialı olduğunu söylüyor.

'İkimizin de tarzı aslında çok farklı diyen Selin Ençok ise "Aylin daha süslüdür. Ve bana nazaran daha kokoş giyinir. Ben daha yaşıma uygun giyiniyorum. Ailemiz Bursa'da. Yarışma için buradayız. Zor bir macera bizi bekliyor." dedi.

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin 10 Kasım mesajları
Ünlü isimlerin 10 Kasım mesajları