A24.com.tr » magazin » İşte Benim Stilim Gamze kimdir? Gamze Taşkın kaç yaşında nereli instagram

İşte Benim Stilim Gamze kimdir? Gamze Taşkın kaç yaşında nereli instagram

İşte Benim Stilim Gamze kimdir? Gamze Taşkın kaç yaşında nereli instagram

TV8'de ekrana gelen moda yarışması İşte Benim Stilim'in dikkat çeken yarışmacılarından Gamze Taşkın, ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. İşte Gamze hakkındaki ayrıntılar...

Fenomen haline gelen İşte Benim Stilim programına yeni gelen yarışmacı Gamze Taşkın oldu. Daha önce Kanal D'deki Kısmetse Olur programına da katılan Gamze Taşkın, bu kez karşımıza İşte Benim Stilim programıyla çıktı. Gamze'yi kısaca tanıyalım...

İşte Benim Stilim'e Damla Gezen'in yerine dahil olan Gamze Taşkın'ın biyografisi...

GAMZE TAŞKIN'IN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYINIZ

GAMZE TAŞKIN ASLEN NERELİ?

Kısmetse Olur’un ardından İşte Benim Stilim podyumunda boy gösterecek olan Gamze Taşkın aslen Sakaryalıdır. Ailesiyle birlikte Sakarya'da yaşayan Gamze Taşkın yay burcudur. 25 yaşında olan Gamze Taşkın, diş hekimi asistanlığı yapmaktadır.

Genç gelin adayının olmazsa olmazı ilişkiye başlayacağı damat adayının spor yapıyor olmasıydı.

Kısmetse Olur evinde birkaç adayla yakınlaşsa da aradığı aşkı bulamayan Gamze Taşkın, İnstagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

İŞTE BENİM STİLİM’DE KİM ELENDİ?

Ivana Sert, Kerimcan Durmaz ve Kemal Doğulu’nun jüri koltuğunda İşte Benim Stilim’in dün ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılar bu kez çizgi film kahramanı konseptiyle yarıştı. Dilara Taşkın ve Simay Tokatlı 50 puanla birinci olurken kimin ödülü alacağına jüri karar verdi. Son karar doğrultusunda 10 bin TL'lik ödül ikiye bölünerek Dilara ve Simay arasında paylaşıldı. şte Benim Stilim'de bu hafta en az oyu alarak son üçe Emine Aydın, Tuğçe Ekim ve Damla Gezen oldu. Yarışmacılar Emine Aydın'ı eleme potasında kurtarma kararı alırken Tuğçe ve Damla arasında kimin eleneceğine jüri karar verdi.İşte Benim Stilim'e veda eden isim Damla Gezen oldu. Gamze Taşkın, Damla Gezen’in yerine geldi.

YORUMLAR
  9.05'te hayat durdu
9.05'te hayat durdu