A24.com.tr » dizi haber » İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı yayında mı, Star TV İstanbullu Gelin son bölüm

İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı yayında mı, Star TV İstanbullu Gelin son bölüm

İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı yayında mı, Star TV İstanbullu Gelin son bölüm

Star TV'de her Cuma gecesi yayınlanan İstanbullu Gelin, 21. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki İstanbullu Gelin'in 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İstanbullu Gelin 22. bölüm fragmanı ne zaman?

Özcan Deniz ve Aslı Enver'in başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin, dün gece 21. bölümüyle izleyiciden tam not aldı. Peki Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in 22. bölüm fragmanı yayında mı?

STAR TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin bu hafta yine çok heyecanlı. Faruk ve Süreyya boşanmaya çok yakın. Emir'le ilgili ortaya çıkan gerçek ise Süreyya ve Faruk arasındaki uçurumu daha da arttırır.

İstanbullu gelin 21. bölümü ile dünakşam star TV'de izlendi.

İSTANBULLU GELİN 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Faruk ve Süreyya adliyede!

Boşanacakları kesinleşen Süreyya ve Faruk kendi sorunlarıyla baş başa kalırlar. Süreyya, İstanbul’da yeni bir hayat kurmanın yollarını ararken Can’dan gelen teklifle bir seçim yapmanın eşiğine gelir.

Babasının Faruk olduğunu öğrenen Emir’in hamlesi ise Begüm’ün canını çok sıkar. Öte yandan Osman ile Burcu’nun ilişkisi tatsız bir tesadüfle yeni bir boyut kazanır. Mahkemeye saatler kala yaşananlar Boran’lar için yeni bir dönemin başladığının habercisidir. 

 

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları
Ünlü isimlerin Sosyal medyada 2017 yılına damga vuran yaz paylaşımları