A24.com.tr » yaşam » İstanbul uçak metro tramvay marmaray feribot seferleri yapılıyor mu? Ulaşımda son durum

İstanbul uçak metro tramvay marmaray feribot seferleri yapılıyor mu? Ulaşımda son durum

İstanbul uçak metro tramvay marmaray feribot seferleri yapılıyor mu? Ulaşımda son durum

Meteorolojinin gün boyunca uyarısını yaptığı yağmur İstanbul'un tamamına yakınında etkili oluyor. Şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalar yaşanıyor.

İstanbul trafik durumu İBB trafik vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul’da sağanak yağmur ve dolu yağışı başladı. Meteoroloji genel müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. Silivri ve Beylikdüzü tarafında başlayan şiddetli yağmurla birlikte dolu yağdığı da görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün hava tahmin raporu doğrultusunda İstanbullulara uyarıda bulunuldu. Şu sıralar yağmur Marmara Bölgesi başta olmak üzere yurdun kuzeybatı kesimlerinde gök gürültülü sağanak etkili.

İSTANBUL TRAFİK DURUMU TIKLA ÖĞREN

Edirne ve Kırklareli çevrelerinde çok kuvvetli olacak yağışlar metrekareye 51-75 kilogram, Çanakkale, Tekirdağ ve İstanbul'un batı çevrelerinde kuvvetli olacak yağışlar ise metrekareye 21-50 kilogram düşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, alınan meteorolojik ihbar doğrultusunda AKOM planlamasıyla İtfaiye, İSKİ, Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, Halkla İlişkiler, Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı, Zabıta Daire Başkanlığı, Park ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, İSTAÇ çalışmalarını tamamladı..

İSTANBUL'DA E-5 KARAYOLUNU SU BASTI

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından beklenen şiddetli yağış akşam saatlerinden itibaren etkisini göstermeye başladı. İstanbul genelinde etkili olan şiddetli yağışla birlikte Silivri’de E-5 karayolunu su bastı. Araçlar su basan yolda ilerlemekte güçlük çekti.

AVRASYA TÜNELİ KAPATILDI

Avrasya Tüneli'nin, yağış ve fırtına sebebiyle geçici süreyle tedbiren trafiğe kapandığı belirtildi.

Kent genelinde akşam saatlerinde yer yer dolu şeklinde yağan sağanak nedeniyle trafikte de aksamalar yaşanıyor.

Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yağış nedeniyle seferlerde aksamalar oluyor.

İstinye-Çubuklu feribot seferleri iptal edildi.

Tramvay ve metro seferlerinde de aksamalar var.

YORUMLAR
  30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)
30 yaşın altındaki kimselere güvenmeyin (30 yaşında 30 fotoğrafla Rihanna)