A24.com.tr » yaşam » İstanbul Emniyeti 700 Bekçi alımı yapacak

İstanbul Emniyeti 700 Bekçi alımı yapacak

İstanbul Emniyeti 700 Bekçi alımı yapacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü 700 Çarşı ve Mahalle Bekçisi (ÇMB) alımı için başvuruları kabul etmeye başladı.

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü 700 Çarşı ve Mahalle Bekçisi (ÇMB) alımı için başvuruları kabul etmeye başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü bekçi alımı başvuru şartları nelerdir? İstanbul Emniyet Müdürlüğü bekçi alımı başvuruları ne zaman bitecek? İstanbul Emniyet Müdürlüğü 700 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı ne zaman tamamlanacak?

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, İstanbul'un 39 ilçesinde görevlendirilmek üzere 700 Çarşı ve Mahalle Bekçisi (ÇMB) alımı yapacağını duyurdu. Bekçi alımı için başvurular başlarken, ÇMB adaylarının yazılı ve sözlü sınava katılacakları sınavda başarılı olan adayların, sağlık koşulları elverişli olması durumunda İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayacakları duyuruldu.

İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BEKÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü bekçi alımı için başvuru yapacak olan adayların en az lise ve dengi okullardan mezun olmuş olmaları, son bir yıldan bu yana İstanbul ilinde ikamet ediyor olmaları, 30 yaşından gün almamış olmaları ve askerlik hizmetini tamamlamış olmaları gerekiyor.
İ

STANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BEKÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?
Konu hakkında İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, İstanbul'daki ilçe emniyet müdürlüklerine başvuruların 24 Şubat tarihine kadar yapılabileceği, hafta sonları da dahil her gün mesai saatleri içinde adayların başvuru yapabileceği belirtildi.

YORUMLAR
  Kış olimpiyatlarını ısıtan güzel Anastasia Bryzgalova (Anastasia Bryzgalova kimdir? Yaşı Kaç? Instagram adresi ne? Nereli?)
Kış olimpiyatlarını ısıtan güzel Anastasia Bryzgalova (Anastasia Bryzgalova kimdir? Yaşı Kaç? Instagram adresi ne? Nereli?)