A24.com.tr » magazin » İsimsizler 2. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı

İsimsizler 2. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı

İsimsizler 2. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti yayınlandı

Kanal D ekranlarında bu akşam ilk bölümüyle yayınlanan İsimsizler dizisi izleyiciden tam not aldı. Peki İsimsizler 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin çiçeği burnunda dizisi İsimsizler 2. bölüm fragmanı haberimizde... İsimsizler dizisi oyuncuları birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından heyecanla beklenen milli duyguları ortaya çıkaracak olan dizisi İsimsizler bu akşam ekranlara merhaba diyecek. Yayınlanan fragmanıyla izleyicilerin dikkatini çeken dizi nefes keseceğe benziyor. Peki, İsimsizler'in oyuncuları kimler?

İsimsizler dizisi oyuncuları kimlerdir? İsimsizler dizisi bu akşam Kanal D'deİsimsizler dizisi oyuncuları birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu oldu. Kanal D ekranlarının herkes tarafından heyecanla beklenen milli duyguları ortaya çıkaracak olan dizisi İsimsizler bu akşam ekranlara merhaba diyecek. Yayınlanan fragmanıyla izleyicilerin dikkatini çeken dizi nefes keseceğe benziyor. Peki, İsimsizler'in oyuncuları kimler? 

Bu akşam Kanal D ekranında izleyicisi ile buluşacak "İsimsizler" sürükleyici gerçek hikayesi kadar zengin prodüksiyonu ile de 2017’nin en iddialı projesi olmaya aday. Bu akşam yayınlanacak olan İsimsizler dizisinin fragmanı oldukça dikkat çekti. Aksiyon ve sürükleyici dakikaların yaşanacağı İsimsizler dizisinin oyuncuları da oldukça merak edilmeye başlandı. Peki, İsimsizler dizisinin oyuncuları kimlerdir?

İSİMSİZLER DİZİSİ OYUNCULARI

UĞUR GÜNEŞ (KAYMAKAM FATİH)

Fatih, Türkiye’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine ataması yapılmış, umut vaat eden bir diplomat iken, son anda vazgeçer ve Virankaya’ya gitmek için gönüllü olur. Düşmanlara karşı vereceği mücadelede 7 can yoldaşı vardır Kaymakam Fatih’in.

BÜLENT ALKIŞ (HASAN BOZKIRLI)

Keskin nişancılık konusunda uzman bir Özel Harekat polisidir. Yozgatlıdır. Hasan’a çevresindeki herkes “dayı” diye hitap eder. Etrafındakiler hem saygı gösterir hem de biraz çekinir bu koca kurttan.



SEDAT MERT (OLCAY DEMİR)

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda çalışmış bir yüzbaşıdır. Orduya sızmaya çalışan paralel yapının kumpası sonucu içeri düşmüştür. 4 yıl içeride yattıktan sonra çıkmış ve bilgisine tecrübesine rağmen geri bir hizmette askerliğe dönmüştür.


TANER ERTÜRKLER (AHMET AKINCI)

Terörle mücadele bölümünde görev yapan, üstün hizmetlerinden dolayı birkaç kez takdir belgesi almış, başarılı bir emniyetçidir. Ruhu ancak sahadayken rahat eden, iflah olmaz aksiyon adamlarındandır Ahmet.


VOLKAN KESKİN (KÜRŞAD YUSUFOĞLU)

Trabzon’dan göç edip, İstanbul’un kabadayılarıyla meşhur semti Gültepe’ye yerleşmiş bir ailenin iki oğlundan küçük, kavgacı olanıdır Kürşad. Teşkilatta istihbarat meslek memuru olarak çalışmaktadır ancak ailesi dâhil çevresindeki herkes, çalıştığı kurumdan habersizdir.


ÇAĞKAN ÇULHA (MURAT GÜRCA)

Polis özel harekâtta görev yapan bir polistir. 12 yaşlarındayken, annesini üvey babasının dayağından kurtarmak için bıçakla adamı yaralamıştır. Sokaklarda geçen çocukluğu, ona ağır hayat tecrübeleri yaşatmıştır.


MUSAB EKİCİ (DERMAN TAŞÇI)

Doğma büyüme Virankaya’lı, taksi şoförüdür Derman. Vatanına yürekten bağlı, temiz yürekli Anadolu gencidir.


SERA KUTLUBEY (SEHER)

Erkeksi, ufak tefek, güzel yüzlü bir kızdır Seher. Üstün zekâsı ve yetenekleri sayesinde bir bilgisayar dâhisi olup çıkmıştır. Hacker olarak giremeyeceği yer, aşamayacağı güvenlik duvarı yoktur.


ALGI EKE (ELİF TOPRAK)

Yaklaşık 6 aydır yörede çalışan idealist bir doktordur. Ankara’lı olmasına rağmen tıp fakültesindeki arkadaşlarının aksine, tayini Güney Doğu Bölgesi’ne çıktığında bir an bile tereddüt etmeden görevi kabul eder.

İsimsizler dizisinin oyuncuları belli oldu. Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan İsimsizler’in genel hikâyesi şöyle; Fatih, genç, başarılı, umut vaat eden bir diplomat adayıdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin yurt dışı temsilciliklerinden birine atanmış, görevine başlayacakken Virankaya’dan gelen acı haber hayatını değiştirir. Çünkü Virankaya Kaymakamı şehit edilmiştir. Fatih Başkan’ın desteğini alarak onun yerine kaymakam olmaya gönüllü olur.

Ülkesi için masa başında rahat bir görev yapmaktansa ateş altında olmayı tercih etmiştir. Yüreği vatan sevgisi ile dolu, devletini ana babası yerine koyan 7 kişilik ekibiyle at izinin it izine karıştığı Virankaya’ya gider.

İsimlerini ancak tarihin satır aralarından okuyup yüreklerinde hissedecek olanların bildiği bu ekip, görünmez düşmanlarıyla savaşırken önce o düşmanların maskelerini düşürmek zorundadır. Çünkü düşman onlar gibi mert değildir.
Kullandığı kuklaları vardır.

 İsimsizler 2. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti

YORUMLAR
  Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi
Güney Kore'yle ilgili mutlaka bilmeniz gereken 16 şaşırtan bilgi