A24.com.tr » yaşam » IŞİD'den "İstanbul" içerikli yeni tehdit videosu

IŞİD'den "İstanbul" içerikli yeni tehdit videosu

IŞİD'den "İstanbul" içerikli yeni tehdit videosu

Son olarak yılbaşındaki Reina katliamını üstlenen terör örgütü IŞİD, İstanbul'la ilgili görsellerin kullanıldığı yeni bir tehdit videosu yayınladı.

Daha önce Türkiye'de birçok kanlı eylem gerçekleştiren terör örgütü IŞİD, tehditlerine devam ediyor. Örgüt yeni bir video daha yayınladı.

Videoda bir IŞİD militanının silahını hazırlayarak bir evden çıktığı, İstanbul’un merkezi yerlerinden geçtiği görülüyor. Video, Reina saldırganı Abdülkadir Maşaripov’un kulübe girdiği anla sona erdiriliyor.

Videodaki militanın Sultanahmet Meydanı’nda bir polis aracının yanından geçtiği, Sarayburnu’ndan Haydarpaşa Tren Garı ve geçen bir vapura baktığı, tarihi yarımadadan geçen tramvaya bindiği görülüyor. Görüntüler eşliğinde “Çizilmiş planlar, görkemli tuzaklar, kendi yurdunuzda olacak savaşlar” ifadeleri duyuluyor.

Cihatçı grupların online faaliyetlerini inceleyen SITE Intelligence Group, videoyu, “IŞİD’in Furat Medyası inançsızlara kendi topraklarında saldırma tehdidiyle Türkçe bir video yayınladı” diye duyurdu. 

İşte o videodaki görseller:

YORUMLAR
  Lotodan çıkan parayı estetiğe yatıran kadın 'insanlıktan' çıktı
Lotodan çıkan parayı estetiğe yatıran kadın 'insanlıktan' çıktı