A24.com.tr » magazin » Irina Shayk, Mert Alaş'la poz verdi

Irina Shayk, Mert Alaş'la poz verdi

Irina Shayk, Mert Alaş'la poz verdi

Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi ünlü Rus model İrina Shayk, Antalya'da hem iş hem tatil yapıyor. Ünlü modelin ınstagram hesabından Türk fotoğrafçı ile paylaştığı seksi fotoğraf gündeme oturdu.

 Cristiano Ronaldo'nun eski sevgilisi ünlü Rus model İrina Shayk, Antalya'da hem iş hem tatil yapıyor. Ünlü modelin ınstagram hesabından Türk fotoğrafçı ile paylaştığı seksi fotoğraf gündeme bomba gibi düştü.

Dünyaca ünlü model Irina Shayk, şu sıralar moda fotoğrafçısı Mert Alaş ile birlikte Antalya'da hem iş hem tatil yapıyor. Antalya'ya geldikleri ilk günden beri cüretkar kareler paylaşmayı ihmal etmeyen ikili, tatillerinden yeni bir kare daha paylaştı.

"KRAL VE BEN"

Plajda kırmızı seksi mayosu ile Mert Alaş'ın kucağında poz veren Shayk, fotoğrafını "Kral ve ben" notuyla paylaşırken, Türk takipçileri Mert Alaş için 'As bayrakları as' şeklinde ilginç yorumlar yaptı.

"RUS BEBEĞİMLE TÜRK KAHVALTISI"

Mert Alaş, pazar günü Irina Shayk'ın fotoğrafını 'Rus bebeğimle Türk kahvaltısı' notuyla paylaşarak Antalya'ya geldiklerini duyurmuş ve takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni almıştı.

TÜRK TAKİPÇİLERİ COŞUYOR

Daha önce de Irina Shayk ile pek çok kez samimi pozlarını paylaşan fotoğrafçıya, Türk takipçilerinden 'gururumuz Mert Alaş' şeklinde yorumlar yapılmıştı.

YORUMLAR
  Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?
Süper kahramanlar 16. yüzyılda yaşasaydı nasıl görünürlerdi?