A24.com.tr » magazin » İrem Derici'nin sağlık durumu hakkında flaş gelişme

İrem Derici'nin sağlık durumu hakkında flaş gelişme

İrem Derici'nin sağlık durumu hakkında flaş gelişme

Yeme bozukluğu nedeniyle bir süre önce hastaneye yatan İrem Derici, geçtiğimiz gün yoğun bakıma alınmıştı. Genç oyuncunun durumu hakkında sevindiri haber, eski sevgilisi Lider Şahin'den geldi.

Geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınan genç şarkıcı İrem Derici'nin durumu iyiye gidiyor. İrem Derici'yle kısa süre önce yollarını ayıran Lider Şahin, eski aşkının durumunu öğrendiğinde İtalya'da tatildeydi. Genç müzisyen İrem'in yoğun bakımda olduğunu öğrenince ilk uçakla İstanbul'a döndü. Ve tüm gün hastanenin bahçesinde İrem'i bekledi.

"DUYAR DUYMAZ GELDİM"

Lider Şahin eski sevgilisi İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi: "Barselona'daydım duyar duymaz ilk uçakla döndüm. Şu an yoğun bakımda kendisi. Durumu iyiye gidiyor. Yemek yemeye başladı. Ailesi yanında sürekli irtibat halindeyim bilgi alıyorum. İnsanları anlamıyorum.

"İREM'LE NE YAŞADIK KİMSE BİLMİYOR"

İrem'le dört duvar ararsında ne yaşadık kimse bilmiyor. Ben onunla bir yıl acısıyla tatlısıyla her şeyi paylaştım. Nankör insan değilim, hemen kalktım geldim. Hep yanındaydım, yine yanında olacağım.

"HEP ARKADAŞ KALACAĞIZ"

Ben tatildeymişim, İrem komada yatıyormuş algısı yaratmaya çalışıyorlar. İrem, her şeyden önce benim arkadaşım, biz sevgili olmasak bile biz hep arkadaş kalacağız.

"BUGÜN BİRAZ YEMEK YEDİ"

İrem de korkuyor ve artık her şeyin farkında. Bugün İrem yemek yedi. Biraz evvel annesi ile konuştum çok mutlu oldum. İrem güçlü kadındır, bugünleri de atlatıcaktır. 

YORUMLAR
  Son 17 Yılın en prestijli filmleri açıklandı...
Son 17 Yılın en prestijli filmleri açıklandı...