A24.com.tr » magazin » İrem Derici: "Ölürsem de zayıf öleyim"

İrem Derici: "Ölürsem de zayıf öleyim"

İrem Derici: "Ölürsem de zayıf öleyim"

Hızla verdiği kilolar nedeniyle vücut dengesi bozulan genç şarkıcı İrem Derici'nin "Ölürsem de zayıf öleyim" dediği iddia edildi.

Verdiği kilolar nedeniyle sağlığı bozulan İrem Derici, önceki gün Fulya'daki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde kaldırılmıştı. İrem Derici hakkında şaşkınlık yaratacak iddialar öne süren Esin Övet, Derici'nin son günlerde sadece bira ve çorba içerek beslendiğini belirterek, kendisine "Ölürsem de zayıf öleyim" dediğini söyledi.

BİR KAÇ GÜN DAHA KALACAK

Derici'nin sağlık durumuyla ilgili son açıklama yine Prof. Dr. Reha Baran tarafından yapıldı. Baran, "Genel durumu geldiği güne göre daha iyi. Televizyon izliyor, gazete okuyor. Meyve istedi meyve de yedi. Tüm organları şu anda iyi. 'Böbrekleri bitti' diye bir şey yok. Birkaç gün daha yoğun bakımda tutmayı planlıyoruz" dedi.

Derici'nin ara sıra ateşinin çıktığını belirten Prof. Dr. Reha Baran, "Önümüzdeki 1-2 gün belirleyici olacak, kalp ile ilgili bir sıkıntısı yok" diye konuştu. Baran, Derici'nin başka bir hastaneden getirildiğini belirtirken yanlış tedavi iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Baran, 'Anoreksiya olabilir mi?' sorusuna ise, "Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var" açıklamasını yaptı. 

YORUMLAR
  Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü
Kıbrıs'ta 800 bin kuş öldürüldü