A24.com.tr » teknoloji » iPhone 7'lerde alev alev yanıyor

iPhone 7'lerde alev alev yanıyor

iPhone 7'lerde alev alev yanıyor

Samsung Note 7’nin yanma haberlerinden sonra telefonlar geri toplatılmıştı. Şimdi de Apple'ın amiral gemisi iPhone 7'nin yanma haberi internette dolanıyor.

 Avustralya’nın güneyinde yaşayan bir sörf öğretmeni olan Mat Jones’un bir tv kanalında yaptığı açıklamada, pantolonuna sarılı halde arabasında bıraktığı ve bir hafta önce satın aldığı iPhone 7’nin alev alıp pantolonuyla birlikte arabasını yaktığını söyledi.

Mat Jones, arabasına baktığında, camlar dumandan siyah olduğu için içerisini göremediğini ve pantolonunun külleri arasında erimiş iPhone 7’yi bulduğunu söyledi.

Lityum pillerin hasar gördüğünde, fazla ısındığında ve uzun süre şarjda kaldığında patlama riski olduğu biliyor. Ama Mat Jones, telefonunu iki hafta önce aldığını, orjinal olmayan şarj cihazı kullanmadığını ya da telefonunu düşürmediğini söyledi. Yangın başladığı sırada da sörf dersi verdiğini belirtti.

iPhone 7’nin de ilerleyen zamanlarda Samsung Note 7 gibi bir facia olup olmayacağını bekleyip göreceğiz. Apple, müşteriyle bağlantı kurduğunu ve sorunun ne olduğunu çözmeye çalıştıklarını da açıkladı.

YORUMLAR
  Game of Thrones karakterlerinin lakaplarının takılma sebepleri neler?
Game of Thrones karakterlerinin lakaplarının takılma sebepleri neler?