A24.com.tr » teknoloji » iOS 10.2.1 özellikleri belli oldu

iOS 10.2.1 özellikleri belli oldu

iOS 10.2.1 özellikleri belli oldu

Apple ürünlerinin (iPhone-iPad ve iPod vs) işletim sistemi olan iOS işletim sistemi için Aralık ayında yayınlanan 10.2.0 beta versiyonunun ardından final sürümü olan iOS 10.2.1 geldi.

 Dünyanın en fazla kullanılan işletim sistemlerinden birisi olan iOS işletim sistemi hakkında yeni bazı gelişmeler var. Elimize ulaşan bilgilere göre iOS işletim sistemi güncelleme aldı ve iOS 10.2.1 sürümüne kavuştu. Yeni güncelleme, 72 MB boyuta sahip. Peki güncellemenin sağladığı en büyük ayrıcalık ne ? Apple ürünlerinin (iPhone-iPad ve iPod vs) işletim sistemi olan iOS işletim sistemi için Aralık ayında yayınlanan 10.2.0 beta versiyonunun ardından final sürümü olan iOS 10.2.1 versiyonu için güncelleme yayınlandı. iPhone 5, iPad 4 ve iPod Touch 6G üzeri cihazlar için güncelleme aktif edildi. İşte IOS 10.2.1 özellikleri ve getirdiği yenilikler.

SİSTEM HATALARINI GİDERİYOR iOS 10.2.1 güncellemesi sayesinde sistem hataları ciddi biçimde giderildi. Bilindiği üzere iOS 10.2 işletim sistemi Aralık ayında sunulmuştu ancak pek çok hatayı da beraberinde getirmişti. İşte iOS 10.2.1 güncellemesi ile bu hatalar giderildi. GÜVENLİĞİNİZ İÇİN GÜNCELLEYİN ! Teknoloji dünyasında artık en önemli konulardan birisi güvenlik... Eğer telefonunuzun daha güvenli olmasını istiyorsanız yapmanız gereken şey sürekli yazılım güncellemelerini takip ederek telefonunuza veyahut tabletinize kurmaktır. Çünkü işletim sistemlerinde bulunan açıklar en fazla yeni güncellemeler ile kapatılabilmektedir. Bu doğrultuda iOS 10.2.1 işletim sistemini mutlaka edinmenizi tavsiye ediyoruz. Aynı zamanda yeni güncelleme sadece güvenlik için değil, stabilite için de son derece önemli.
Bu haber https://www.teknogundem.net/'dan alınmıştır.

Kaynak: https://www.teknogundem.net/haber/ios-1021-ozellikleri-neler-136248.html

YORUMLAR
  Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?
Sanat dünyası Kapıcı Cafer (Ercan Yazgan)'ın ardından neler söyledi?