A24.com.tr » teknoloji » Instagram'da hesap dondurma nasıl yapılır?

Instagram'da hesap dondurma nasıl yapılır?

Instagram'da hesap dondurma nasıl yapılır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesi olan ınstagramda hesap dondurma işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Peki ınstagramda hesap dondurma işlemi nasıl yapılır?

 Instagram günümüzde en çok kullanılan sosyal medya uygulamalarından bir tanesidir.

Instagram uygulamasında artık fotoğraf paylaşmaya biraz ara vermek mi istiyorsanız. Instagram hesap dondurma işlemi ve hesabı geçici olarak kapatmak tamda bu isteğiniz için en iyi yöntem. Hesabınızı mobil yada bilgisayardan dondurduktan sonra tekrardan geri hesabınızı açmak istiyorsanız bu yöntem sizin için uygun olacak. Hesabınızı tekrar aktif ettikten sonra fotoğraflarınız ve tüm bilgileriniz tekrardan geri yüklenir ve sanki hiç ara vermemiş gibi Instagram’ı kullanmaya devam edebilirsiniz.

Instagram Hesabı Nasıl Doldurulur ?
Instagram hesabınızı dondurmanın iki yöntemi vardır. Birincisi mobil üzerinde Instagram hesap dondurma işlemidir bir diğeri ise bilgisayar üzerinden dondurma işlemidir. Bizde sizlere bu iki yöntem ile dondurma işlemi nasıl gerçekleşir bunu anlatacağız.

Instagram Hesap Dondurma Mobil

1.İlk öncelikle akıllı telefonumuzdan buradaki adrese giriş yapın.

2.Giriş bilgilerimiz ile Instagram hesabınıza giriş yapın.

2.Instagram uygulamasına girdikten sonra sağ üstteki profil ikonuna tıklıyoruz.

3.Profilimize giriş yaptıktan sonra Profili Düzenle seçeneğine tıklayalım.

4.Açılan sayfanın en altında yer alan “Hesabımı geçici olarak kapat” seçeneğine tıklayalım.

5.Karşınıza çıkan sayfada Instagram’ı dondurma sebebinizi belirtip şifrenizi girdikten sonra “Hesabımı Geçiçi Olarak Kapat” butonuna tıkladıktan sonra hesabınız kapanmış olacak.

Instagram Hesap Dondurma Bilgisayardan

1.Instagram sitesine buradaki adresten giriş yapıyoruz.

2.Giriş bilgilerimiz ile hesabımıza giriş sağlıyoruz.

3.Sağ üstte yer alan profil ikonuna tıklayarak profil sayfamıza giriş yapıyoruz.

4.Profili Düzenle butonuna tıklayarak hesabınızı donduracağımız sayfaya geliyoruz.

5.Hesabımı Geçici olarak Kapat seçeneğine tıkladıktan sonra açılan pencerede dondurma nedenimizi belirtip şifremizi girdikten sonra işlemi onaylıyoruz ve hesabımız başarıyla donmuş oluyor.

Videolu Anlatım

Sıkça Karşılaşılan Problemler
Bu başlık altında Instagram dondurma işlemini gerçekleştirdikten sonra veya gerçekleştirme sırasında karşılaşılan problemlerden bahsedeceğiz. Bu hususlara da dikkat ederseniz bu işlemi herhangi bir sorun yaşamadan tamamlayabilirsiniz.

Instagram Hesabını Donduramıyorum Ana Sayfaya Atıyor
Bu karşılaşılan problem en çok karşılaşılan problemlerden bir tanesidir. Eğer hesabınızı dondurmayı mobilden deniyorsanız öncelikle çerezleri silerek bu işlemi tekrar deneyin. Eğer yine olmuyorsa işlemi bilgisayarda yapmayı deneyin. Bu problem genellikle önceden dondurulan hesapların tekrardan dondurulma işleminde karşılaşılmaktadır.

Instagram Hesabımı Geri Açtım Fotoğraflarım Görünmüyor
Instagram hesapları dondurulduktan sonra tekrar aktif edildiğinde zaman zaman fotoğrafların tekrardan yüklenmesi gecikebiliyor. Bu durum hesabınızın dondurulmuş bir vaziyette kalma süresiyle de doğru orantı gösterebiliyor. Genellikle kaybolan fotoğraflar 5-10 gün içerisinde gelirken 5 ay sonra gelen fotoğraflar durumu da görülmüştür.

 

YORUMLAR
  Resimler hareket ediyor mu etmiyor mu?
Resimler hareket ediyor mu etmiyor mu?