A24.com.tr » magazin » İlhan Mansız'ın makyajlı fotoğrafı sosyal medyayı yıktı!

İlhan Mansız'ın makyajlı fotoğrafı sosyal medyayı yıktı!

İlhan Mansız'ın makyajlı fotoğrafı sosyal medyayı yıktı!

Survivor 2017'de yarışan ve eski BJK futbolcusu İlhan Mansız bir dönem kızların sevgilisi haline gelmişti. İlhan'ın internete düşen makyajlı fotoğrafından sonra görenler 'Bu İlhan mı' demeye başladı.

 Survivor'da maço tavırlarıyla gündeme gelen İlhan Mansız'ın sosyal medyada elden ele gezen makyajlı fotoğrafı herkesi şok etti.

Survivor'ın hırslı yarışmacısı İlhan Mansız'ın sosyal medyaya makyajlı fotoğrafı düştü, İlhan hayranları bu fotoğrafı görünce "İlhan sana ne olmuş" dedi.
İLHAN'IN MAKYAJLI HALİNİ GÖREN ŞAŞTI KALDI

İlhan Mansız, sosyal medyaya bomba gibi düşen fotoğrafında makyajlı olması ve üzerinde sadece yelek olması hayranlarını şaşırttı. Hayranları "bu İlhan Mansız olamaz" dedi.
İşte İlhan Mansız'ın o hali:

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 3 yorum yapıldı.
  • Savaş Aker 2017-06-28 13:18:13

    Bu fotoğraf İlhan Mansız'ın Birinci olduğu Buzda Dans yarışmasındaki kostümlü fotoğrafı.Her yerde bulunabilir, yani gizlice çekilip sosyal medyaya düşmüş değil. Adam 40 yaşına geldi, hala kıskanmaktan kendilerini alamıyorlar birileri.

  • Savaş Aker 2017-06-28 13:16:36

    Sanattan bihaber insanlar İlhan Mansız'ın Buzda Dans yarışmasındaki her yerde bulunabilecek kostümlü fotoğraflarını oturup konuşup sonra da haber yapmışlar. Adam futboldan sonra buz pateninde de Milli Sporcumuz oldu, bunu da yazsanıza?

  • Savaş Aker 2017-06-28 13:13:39

    Haber yaparken önce bir araştırma yapıp yayınlayın. Bu fotoğraf İlhan Mansız'ın Buzda Dans yarışmasındaki kostümlü fotoğraflarından biridir. Daha niceleri bulunabilir. Yani sosyal medyaya düşmüş gizli bir fotoğraf değildir. Ayrıca İlhan Mansız disiplinli ve sert bir tavırlı bir adamdır, maço değil.

  Kırmızı halıda kıskandıran şıklık yarışı!
Kırmızı halıda kıskandıran şıklık yarışı!