A24.com.tr » magazin » İlhan Mansız'dan Berna'ya sürpriz teklif!

İlhan Mansız'dan Berna'ya sürpriz teklif!

İlhan Mansız'dan Berna'ya sürpriz teklif!

Survivor'dan peş peşe elenen İlhan Mansız ile Berna Keklikler'in adaya veda etmeden önce Porshe marka lüks otomobil için çıktıkları ödül oyununda çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Survivor Panoroma programında Hakan Hatipoğlu, İlhan Mansız'la ilgili tüyleri diken diken bir gerçeği açıkladı.

Hakan Haitpoğlu, Kıbrıs finalleri öncesi yarışmaya veda eden eski futbolcu İlhan Mansız'ın Survivor'da geçtiğimiz günlerde elenen Bernan Keklikler'e duygulandıran bir teklifte bulunduğunu söyledi.

CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Hakan Hatipoğlu, dün Survivor Panoroma'ya katılan Berna Keklikler'in kuliste sohbet ederken kazandığı araba ödülünü ne yapacağı konusundaki görüşlerini söylerken önemli bir itirafta bulunduğunu söyledi.

Berna Keklikler'in yapılan sohbet esnasında, sosyal medyada İlhan Mansız'ın araba ödülünü Berna'ya bilerek verdiği şeklindeki konuya değinerek "İlhan Mansız çok iyi yarıştı, ama ben kazandım." dedi.

"KAZANIRSAM, DİĞER ARABA ÖDÜLÜNÜ SANA VERİRİM"

Hakan Haitipoğlu'yla kulis içerisinde konuşmaya devam eden Berna Keklikler, Hakan Hatipoğlu'na, İlhan Mansız'ın araba ödülü öncesi 'Bu arabayı ben kazanırsam, daha önce kazandığım araba ödülünü sana veririm' dediğini belirtti. 

YORUMLAR
  2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?
2017 - 2018 Kanalların yeni sezonda izleyiciler ile buluşturacakları diziler neler?