A24.com.tr » magazin » İlhan Mansız Survivor finalinde neden yoktu?

İlhan Mansız Survivor finalinde neden yoktu?

İlhan Mansız Survivor finalinde neden yoktu?

Survivor'da dün akşam şampiyon belli oldu ve yarışmayıOgeday Girişken kazandı. Ancak büyük finalde başarılı yarışmacı İlhan Mansız'ın olmaması sosyal medyada çok konuşuldu.

Survivor 2017'nin Kuzey Kıbrıs'ta gerçekleşen büyük finalinde ise Acun Ilıcalı ilk kez tüm yarışmacılara başarı plaketi ödülü verdi. Ünlüler ve Gönüllüler takımının yarışmacıları tek tek sahnede yer alırken, İlhan Mansız'ın yer almaması dikkat çekti. Bazı kesimler tarafından İlhan'ın Almanya'ya uçağının olması nedeniyle finalden erken ayrıldığı iddia edilirken, İlhan Mansız'ın kendi isteğiyle plaket törenine çıkmama kararı alması da yine sosyal medyada oldukça konuşuldu.

İLGİLİ HABER Survivor'ı kim kazandı? Survivor 2017 şampiyonu kim oldu? Adem mi Ogeday mı? Survivor'ı kim kazandı? Survivor 2017 şampiyonu kim oldu? Adem mi Ogeday mı?

NEDEN YOKTU?

İlhan Mansız'ın programla ilgili sorun yaşamış olabileceği iddia edildi. Ancak konu ile ilgili olarak ne İlhan Mansız ne de Acun Medya'dan bir açıklama yapıldı.

Sosyal medyada bazı kullanıcılar ise İlhan Mansız'ın o saatlerde Almanya'ya uçtuğunu ve ailesinin yanına gittiği için finale katılamadığını belirtti.

İLHAN MANSIZ'DAN SURVİVOR'DA ÇOK KONUŞULAN HAREKET

Öte yandan Survivor'da Kuzey Kıbrıs'taki büyük finale bir adım kala yarışmaya veda eden İlhan Mansız'ın yankıları hala devam ediyor. İlhan Mansız'ın Survivor'da elenmesi sosyal medya olduğu kadar basında da fazlasıyla konuşuldu. Sezon başında yarışmanın favorileri arasında gösterilen ve finale kesin olarak kalacağı tahmin edilen İlhan Mansız'ın bir adım kala elenmesinin ardından çarpıcı bir teklif ortaya çıkmıştı.

İLGİLİ HABER İlhan Mansız'dan Berna'ya sürpriz teklif! İlhan Mansız'dan Berna'ya sürpriz teklif!

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...
Ünlü isimlerin Las Vegas katliamı sonrası beraberlik mesajları...