A24.com.tr » medya » İletişim Fakültesi mezunları Medya Okuryazarlığı dersi verebilecek mi?

İletişim Fakültesi mezunları Medya Okuryazarlığı dersi verebilecek mi?

İletişim Fakültesi mezunları Medya Okuryazarlığı dersi verebilecek mi?

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a yöneltilen bir soru önergesinde yıllardır büyük bir muamma olan iletişim fakültesi mezunlarının medya okuryazarlığı dersi verip veremeyeceği soruldu.

 İletişim Fakültesi mezunlarının Medya Okuryazarlığı dersini verebilmesi adına yeni adımlar atıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Haydar Akar tarafından Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a bir soru önergesi verildi. Verilen soru önergesinde Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a bir iletişim fakültesi mezunlarının medya okuryazarlığı dersi verip veremeyeceği soruldu.

SORU ÖNERGESİNİN DETAYLARI

Verilen soru önergesinde CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar "Sorularımın Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yazılı olarak yanıtlandırılmasını arz ederim." ifadelerine yer verdi. Ayrıca soru önergesinde CHP Milletvekili Haydar Akar sorularının gerekçesini gösterdi ve Bakan Yılmaz'a şu soruyu sordu;

Medya okuryazarlığı dersinin zorunlu dersler kapsamına alınarak bu dersin İletişim Fakültesi mezunları tarafından verilmesi konusunda Bakanlığınızca bir çalışma var mıdır?

SORU ÖNERGESİNİN YANITI

Verilen soru önergesinde sorulan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar tarafından sorulan sorular Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yanıtlandı.

YORUMLAR
  Kalp sağlığımız için mutlaka uymamız gereken 6 önemli nokta
Kalp sağlığımız için mutlaka uymamız gereken 6 önemli nokta