A24.com.tr » yaşam » Iğdır'da katliam gibi kaza 8 ölü 28 yaralı

Iğdır'da katliam gibi kaza 8 ölü 28 yaralı

Iğdır'da katliam gibi kaza 8 ölü 28 yaralı

Iğdır-Aralık karayolu üzerinde iki otobüsün çarpışması sonucu ilk bilgilere göre 8 kişi hayatını kaybetti 28 kişi de yaralandı.

 Yaşanan katliam gibi kaza sonrası Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman açıklama yaptı.. 

Iğdır-Nahçivan Karayolunda henüz sürücüleri ve plakaları belirlenemeyen iki yolcu otobüsü çarpıştı.

8 KİŞİ ÖLDÜ 28 YARALI

Iğdır’da iki otobüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e, yaralananların ise 28'e çıktı. Sabah 08.30 sıralarında Iğdır-Aralık karayolu üzerinde Ali Karadağ yönetimindeki 34 DY 9420 ve Hüseyin Otan’ın kullandığı 34 YK 9300 plakalı otobüsler kafa kafaya çarpışmış ve 7 kişi hayatını kaybederken 16 kişi de yaralanmıştı. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Iğdır İl Sağlık Müdürü Alpaslan Erol, şimdiye kadar kazada 3'ü Türk vatandaşı 8 kişinin hayatını kaybettiğini söyledi. Biri ağır 28 kişinin de yaralandığını belirten Erol, yaralıların hastanelerdeki tedavilerinin ise devam ettiğini kaydetti.

KAZAYI IĞDIR VALİSİ AÇIKLADI

Iğdır Valisi Ahmet Turgay Alpman, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Alpman, kazanın sabah saatlerinde meydana geldiğini belirterek, “Saat 08.30 sıralarında Dilucu Sınır Kapısına yakın bir yerde, sis olmasından dolayı kaza meydana geldi. İlk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti, 16 kişi ise yaralandı. Bunlardan 2'si araçların sürücüleri, diğerlerinin ise daha kimlikleri belirlenmedi. Cenazeler adli tıp kurumuna gönderildi” dedi. İki otobüste bulunan yaralıları kurtarma çalışmaları ise devam ediyor.

YORUMLAR
  Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)
Eser sosyetik ex aşkı ile tatile çıkabilmek için kredi çekmiş! (Dila Tarkan Kimdir?)