A24.com.tr » medya » İçerde'nin yeni bölümünde duygu yüklü sahne

İçerde'nin yeni bölümünde duygu yüklü sahne

İçerde'nin yeni bölümünde duygu yüklü sahne

Show TV'nin büyük ilgi gören dizisi İçerde, bu akşam izleyicilerin karşısına 35. bölümle çıkacak. Dizinin yeni bölümünde Sarp ve Mert arasında duygusal anlar yaşanıyor. İşte yeni bölüm ayrıntıları...

İçerde'nin merakla beklenen 35. bölüm fragmanları yayınlandı. ay yapım imzalı ‘İçerde’nin bu akşam ekranlara gelecek bölümü heyecanı doruk noktasına çıkaracak. Bölümün yayınlanan son fragmanında gözyaşları içinde birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert’in duygusal görüntüleri akıllara “Yılmaz Kardeşler kavuşuyor mu?” sorusunu getirdi. Dizinin heyecanla beklenen anı bu akşam yayınlanacak.

İçerde dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde Celal ile Sarp arasındaki hesaplaşmada, Celal’in silahından çıkan kurşunlar Yusuf Müdür’ün kalbine isabet etti. Suç Sarp'ın üzerine kalması için silahtaki parmak izleri silindi. Beklenmedik bir şekilde vurularak ölen Yusuf Müdür, Sarp'ı Kebapçı Celal'in yanına nasıl soktu, planları nasıl ilerledi? Peki Sarp, Yusuf Müdür olmadan ne yapacak? Sarp polis olduğunu inandırabilecek mi?

İşte son fragman...

YORUMLAR
  Gösteri dünyasının küs isimleri
Gösteri dünyasının küs isimleri