A24.com.tr » magazin » İçerde Mert-Umut, Aras Bulut İynemli kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram

İçerde Mert-Umut, Aras Bulut İynemli kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram

İçerde Mert-Umut, Aras Bulut İynemli kimdir? Kaç yaşında, nereli, instagram

Show TV'de büyük ilgiyle izlenen İçerde dizisinde Mert karakterini genç oyuncu Aras Bulut İynemli canlandırıyor. Mert aslında Sarp'ın küçükken kaybolan kardeşi Umut'tur.

Mert Polis Akademisi’nden dereceyle mezun olmuştur. Küçük yaşlardan itibaren her zorluğu yaşamış kaybetme duygusunu yitirmiştir.

KİMDİR?

Aras Bulut İynemli, 25 Ağustos 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. 3 kardeş olan Aras, Yeşim adında ablası, Orçun adında abisi vardır. İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Uçak Mühendisliği okumaktayken oyunculuk yapmaya başladığında okulunu dondurdu.

Reklam filmlerinde oynayan yakışıklı oyuncumuz Patos, TTNET Adsl, Sprite, Eti Crax, Nescafe gibi reklamlar rol alarak TV dünyasına girmiştir. Patos reklamını oynadığı zamanlarda Zeynep Günay Tan’ın ilgisini çekmiştir.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine çağırılmış Mete karakteriyle beğenilen ve tanınan sima haline gelmiştir. Kısa sürede herkesin ilgi odaği olan yakışıklı oyuncumuz birçok film ve dizilerde oynamıştır.

Arka Sokaklar, Sarıcı, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Mahmut İle Meryem, Muhteşem Yüzyıl, Tamam mıyız, Pek Yakında ve En Güzel Hikayem gibi önemli yapımlarda rol almıştır.

2011 Antalya Tevizyon Ödülleri En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, TelevizyonDizisi.com En İyi Ödüllerinde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Sanatçıları Ödüllerinde Umut Veren Oyuncu Ödüllerini almıştır.

İynemli şu sıralar Show TV'de yayınlanan İçerde dizisinde rol alıyor.

YORUMLAR
  Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!
Hande Ataizi ve eşi hakkında Duymayan Kalmasın'da paylaşılan şok haber!