A24.com.tr » magazin » İçerde dizisinin Minik'i kimdir

İçerde dizisinin Minik'i kimdir

İçerde dizisinin Minik'i kimdir

Show Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan İçerde dizisinde minik adlı karakteri canlandıran Seyithan Özdemir suskunluğunu bozdu.

 İçerde dizisinin merak edilen karakterlerinden biri olan minik lakaplı Seyithan Özdemir suskunluğunu bozdu...

Pazartesi akşamları Show Tv'de ekrana gelen 'İçerde' dizisinin 'Minik' karakterini canlandıran Seyithan Özdemir sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu. Peki Seyithan Özdemir kimdir?

SANATÇILARA VE İŞ ADAMLARINA YAKIN KORUMALIK YAPIYOR
Oyuncu olmadan önce korumalık yapan Özdemir, Muş doğumlu ve çiftçi bir anne - babanın çocuğudur. 2,05 m. boyunda 8 kardeşin küçüklerinden. Altı yıldır İstanbul'da yaşayan Seyithan Özdemir gece kulüplerinde, konserlerde, sanatçılara, iş adamlarına yakın korumalık yapmakta.

"KONUŞTUK, ANLAŞTIK, OYNADIM"
Filme dâhil olma hikâyesi şöyle:
"Yönetmen Tolga Karaçelik benim patronu aramış, böyle bir kişiye ihtiyacım var, diye. Uzun boylu, esmer birini istiyor. Patron da Tolga hocayla beni buluşturdu. Oturduk, konuştuk, anlaştık ve oynadım. Daha önce 'Zengin Kız Fakir Oğlan' dizisinde bir bölüm oynamıştım. Orada heyecan meyecan vardı. Burada daha sakindim ama daha zordu. Çünkü hiç konuşmuyorum."

NORMAL HAYATTA DA ÇOK KONUŞMUYOR
Seyithan Özdemir normal hayatta da çok konuşmuyor ama dinlemeyi seven biri.

DİYALOG OLSA DAHA GÜZEL OLUR"
Kendisi sakinliği sevse de filmde oynadığı karakterin suskunluğu onu pek mutlu etmemiş. Hissiyatını şöyle özetliyor: "Tolga Hoca'yla çok sefer tartıştık. Beni buraya koydunuz, hiç konuşmuyorum. Diğer adam sürekli benimle dalga geçiyor. Benim tek repliğim yok. İnsan konuşmak istiyor. Diyalog olsa daha güzel olur. Ama sonuçta senaryo, yönetmen ne derse o. İnsan ister istemez diyalog koymak istiyor ama olmuyor."

"ÇOK TANINMAK İSTEMİYORUM"
"Unutulmaz bir yüzün var. Günlük hayata yansımaları nedir?" diye sorulduğunda: "Biz alıştık artık. Takdir-i ilahi. Yüzüm bana yabancı gelmiyor. Milletin kendi aralarında konuşmalarını önemsemiyorum. Çok tanınmak istemiyorum. Az ünlü olayım. Benim prensibim o. Tanınıyor olmak sıkıntı. Serbest gezemiyorsun, istediğin şeyleri yapamıyorsun. Abi fotoğraf çekelim, diyorlar. Sıkıntı" diye cevap verdi.

YORUMLAR
  Mevlüt Mert Altıntaş'ın kız kardeşinden dikkat çeken paylaşımlar
Mevlüt Mert Altıntaş'ın kız kardeşinden dikkat çeken paylaşımlar