A24.com.tr » magazin » 'İçerde' bir cenaze daha var!

'İçerde' bir cenaze daha var!

'İçerde' bir cenaze daha var!

İçerde'nin finaline adım adım yaklaşılırken yarın akşam yayınlanacak olan 36. bölümde kıyamet kopacak. Celal ve Kudre hesaplaşmasında kan dökülecek. İçerde yeni bölümde neler olacak?

 Ay Yapım imzalı ‘İçerde’nin yeni bölümünde Yılmaz Kardeşler, Celal’e karşı omuz omuza mücadele edecek. Kudret ile Celal arasındaki hesaplaşmada ise iki ezeli düşmandan biri yeni güne doğan güneşi göremeyecek.

Ekranların fenomen dizisi ‘İçerde’nin yeni bölümünde gerilim tırmanacak.

İzleyicilerin ilk bölümden bu yana heyecanla beklediği büyük anın, Sarp ve Mert’in kavuşmasının ardından son oyun başlayacak. Yılmaz Kardeşler, hayatlarının en zorlu mücadelesini verecekler.

Çocukluk yıllarında sayısız anı biriktirebilecekken, birbirlerinden ayrılmak zorunda kalan Sarp ve Mert, Celal’e karşı omuz omuza savaşacaklar. Kardeşi kardeşe kırdırmaya çalışan Celal’in hesabını kapamak üzere harekete geçen kardeşlerin, büyük gerçeği nasıl öğrendikleri yeni bölümde cevap bulacak.

Rekor izlenme oranı Sarp ve Mert, kardeş olduklarını nasıl öğrendiler? Bölümün yayınlanan ilk fragmanı, büyük heyecan yarattı. Son kez ezeli düşman olarak karşı karşıya gelen Yılmaz Kardeşler, Coşkun’un “Umut’sun sen Mert!” sözüyle büyük gerçeği öğrendiği fragman; sadece 2 günde Youtube, Puhu TV ve sosyal medyada 5 milyon izlenmeyi geçerek bir rekora imza attı. Celal ile Kudret arasındaki büyük hesaplaşmada son raunt Yeni bölümde Sarp’ın kaçmasını sağlayarak gelişmeleri uzaktan izleyen Kudret, oyuna yeniden dâhil olacak. Celal’in mahallesine gelerek ona meydan okuyan Kudret, yılların biriktirdiği hesabı kapamak üzere harekete geçecek.

Hayattaki tek değerli varlığını, sevdiği kadın Nermin’i kaybettikten sonra kaybedecek bir şeyi kalmayan Kudret, beklenmedik hamlesiyle Celal’i savaşın içine çekecek. Nefeslerin tutulacağı bu son hesaplaşmada iki ezeli düşmandan biri için gün tekrar doğmayacak.

‘İçerde’n biri olmaya ne dersiniz?

Ekranlara ve sosyal medyaya damga vurmakla birlikte sosyal sorumluluk alanında da örnek olan ‘İçerde’ dizisi, ‘Minik Kalpler İçerde’ kampanyasına son hızla devam ediyor. Bugünün çocuklarına umut olan ‘İçerde’ oyuncularının unutulmaz kıyafetleri ve aksesuarları 29 Mayıs Pazartesi gününden itibaren, Tekirdağ’da kurulacak MİKA-DER ve İÇERDE Spor Rehabilitasyon Merkezi için Dolap’ta satışa çıkarılacak. Mert’le özdeşleşen parkası, Sarp’ın korkusuz, gözüpek karakterini vurgulayan deri ceketi ve Melek’in şıklığına ışıltı katan takılarının satışa sunulacağı bu özel bağış hareketi ile hem ‘İçerde’n biri olabilir hem de minik kalplere güzel bir gelecek verebilmek için harekete geçebilirsiniz. ‘İçerde’nin soluksuz izlenecek yeni bölümünde Sarp ve Mert, kardeş olduklarını nasıl öğrendi, Celal ile Kudret arasındaki büyük savaş nasıl sonuçlanacak gibi sorular cevap bulacak. ‘İçerde’nin yeni bölümü 29 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

İşte, İçerde yeni bölüm fragmanı! 

YORUMLAR
  Altın Kelebek Ödülleri'ni kim kazandı? (İşte 44. Altın Kelebek Ödüllerini alan isimler)
Altın Kelebek Ödülleri'ni kim kazandı? (İşte 44. Altın Kelebek Ödüllerini alan isimler)