A24.com.tr » medya » İçerde 7. bölüm fragmanı Yusuf kimin hainlik yaptığını anlayacakmı

İçerde 7. bölüm fragmanı Yusuf kimin hainlik yaptığını anlayacakmı

İçerde 7. bölüm fragmanı Yusuf kimin hainlik yaptığını anlayacakmı

İçerde 7. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizinin 7. bölüm fragmanı da yayınlandı.

 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI
Yusuf, Sarp'tan aldığı istihbarat doğrultusunda Celal'in sevkıyatını engellemek için harekete geçer. Cellal'in lojistik firmasını Melek'in üzerine devredeceğini öğrenen Yeşim bu durum karşısında kıskançlık yapamaya başlar...

Yeşim bu olaydan sonra Melek ile Sarp'ın birlikteliğini bir koz olarak kullanmaya başlar. Yusuf ekibin içinden birinin Celal tarafından satın alındığı bilgisini ekibiyle paylaşır. Hainin kim olduğunu bulmak zorundadırlar. Yusuf’un ekibi zorlu bir sınavdan geçecektir.

İÇERDE DİZİSİ KONUSU
İçerde’de Polis Akademisi’nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi’nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf’a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp’ın en yakın düşmanı ise Akademi’nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

ü

 

YORUMLAR
  Terk edilmiş binaları sanat eserine çevirdi
Terk edilmiş binaları sanat eserine çevirdi