A24.com.tr » dizi haber » İçerde 39. bölüm son bölüm HD dizi sitesi Puhu Tv

İçerde 39. bölüm son bölüm HD dizi sitesi Puhu Tv

İçerde 39. bölüm son bölüm HD dizi sitesi Puhu Tv

İçerde son bölümü ile ekranlara gelirken izleyenler heyecandan tırnaklarını yedi. İçerde'nin finalinde Sarp, Mert, Celal öldü mü, 39. bölümde neler yaşandı, İçerde son bölüm özeti detayda.

 İçerde final Mert öldü mü Sarp Celal öldü mü neler oldu İçerde nasıl bitti kim öldü? Show TV’nin sevilen dizisi İçerde’nin final tarihi 19 Haziran olarak belirlenmişti. Ve o gün geldi çattı. Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı İçerde izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Herkesin merakla beklediği bölümler final öncesinde yayınlandı. Umut hakkındaki gerçekler ortaya çıktı. Mert, Sarp ve anneleri Füsun kavuştular. Ancak Final bölümü öncesi yayınlanan son bölümde Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrendi. Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert’ten intikamını almaya karlıydı. Celal, 38. Bölümde amacına ulaşamadı ve Sarp ile Mert’e bir şey yapamadı. Peki İçerde final bölümü nasıl bitti? İçerde 39. Final bölümü izleme linki ve İçerde final bölümünde olanlar haberimizde olacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Celal, Yılmaz Kardeşlerin birbirlerini bulduklarını öğrenmiştir. Bu gerçek karşısında öfkeden deliye dönen Celal, ona oyun oynayan Sarp ve Mert’ten intikamını almaya kararlıdır.

İÇERDE SON BÖLÜM İZLE SHOW TV

Celal, işini bu sefer şansa bırakmaz ve Yılmaz Kardeşleri elinden kaçırmamak için onları sabırla adım adım tuzağına çeker. Bu sırada gözler büyük gerçeği henüz bilmeyen Eylem’e çevrilir. Eylem’in, Mert’in aslında Umut olduğunu öğreneceği an heyecanla beklenirken, Sarp da Yusuf Müdür’ü öldürmediğini kanıtlamanın bir yolunu keşfeder. Bu esnada çiftlik evinden kaçan Yeşim ise sürpriz birinden beklenmedik bir anda yardım ister.

İÇERDE KONUSU NEDİR?

İçerde dizisinde Polis Akademisi’nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi’nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf’a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp’ın en yakın düşmanı ise Akademi’nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

 

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor.

İÇERDE OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Çağatay Ulusoy (Sarp) Kimdir?

Son oynadığı dizisi Medcezir’de Yaman olarak tanıdığımız yakışıklı oyuncu yeni dizisindede Genç kitleye hitap edecek. Çağatay Ulusoy 23 Eylül 1990 İstanbul Doğumludur. 2010 yılında katıldığı Best Model of Turkey yarışmasından birinci olduktan sonra star olmuştur. 2011 yılında rol aldığı Adını Feriha Koydum dizisiylede Halk tarfından tanınmış ve sevilmiştir. Geçtiğimiz aylarda Delibal filmiyle herkes tarafından büyük ilgi görmüştür. Ayrıca Delibal filminde söylediği Uyu Aşkım şarkısıyla da en çok dinlenen şarkılar arasına girmeyi başardı.

 

Aras Bulut İynemli (Mert)  Kimdir? 

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu yakışıklı oyuncu İstanbul Teknik Üniversitesi’nden uçak mühendisi mezunudur. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Mete Akarasu karakteriyle tanınmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Beyazıd karakteriyle çok konuşulmuştur. Oyuncu son olarak Maral dizisinde Hazal Kaya ile başrol oynamştır.

 

Çetin Tekindor (Celal Duman) Kimdir? 

16 Temmuz 1945 Sivas doğumlu usta oyuncu Zerrin Tekindor ile evlidir. Çetin Tekindor’un Hira isminde bir kızı bulunmaktadır. Ankara Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olmuştur. Yılan Hikayesi, Bir İstanbul Masalı, Küçük Ağa, Asi, Deli Saraylı, Bir Çocuk Sevdim ve son olarak Karadayı dizisinde rol almıştır. Karadayı dizisinde Nazif Kara karakteriyle tanınmıştır.

 

Rıza Kocaoğlu (Davut)  Kimdir? 

19 Mart 1979 İzmir doğumlu yetenekli oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi’nde eğitimini tamamlamıştır. 1.70 boyunda 67 kilodadır. Karadayı dizisinde polis rolünde oynamıştır. Son olarak hala trt1 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Filinta dizisinde Celal karakterini canlandırmıştır.

 

Damla Colbay (Eylem) Kimdir? 

23 yaşındaki güzel oyuncu Hayat Mucizelere Gebe’de Hande Ataizi (Süheyla)’nın kızı İnci’yi rol oynayacak. İnci 20 yaşında hayat dolu geç bir kızdır. Küçük bi mahallede anneannesi ve annesiyle yaşamaktadır. Annesinin aksine hayatı daha gerçekci planlı programlı yaşayan İnci 18 yaşında Engin’e aşık olmuş ve ayrılığının üzerine 2 ay boyunca acı çekmiştir. Daha sonra aradığı güveni Serhat’ta bulan İnci evlenmeye karar verir. En yakın arkadaşlarından Ebru’nun çaıştığı otelde garsonluk yapar.

 

Nihal Koldaş (Füsun Yılmaz)  Kimdir? 

1956 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bıçak Sırtı dizisinde rol almıştır. Ayrıca Kuma filminde başrolde oynamıştır.

 

Yıldıray Şahinler (Alyanak) Usta oyuncu 7 Şubat 1968 İStanbul doğumludur. aha önce bir çok dizi ve filmde rol almış ağırlıkla da tiyatro oyunları ile uğraşmıştır. Elveda Rumeli, Avrupa Avrupa, İntikam, Kayıp, Ulan İstanbul ve Hayat Yolunda gibi dizilerde rol almıştır.

 

Seyithan Özdemir (Minik)  Kimdir? 

2 metre boyundaki Özdemir Sarmaşık filminde koruma rolünde oynamıştır. Dizide Minik lakabıyla seslenilen Seyithan Özdemir en çok merak edilen isimlerden biri

 

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Yönetmen: Uluç Bayraktar

Senaryo: Ertan Kurtulan, Toprak Karaoğlu

 

YORUMLAR
  "Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...
"Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...