A24.com.tr » medya » İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı - yeni bölüm ilk sahne - Sneak Peek

İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı - yeni bölüm ilk sahne - Sneak Peek

İçerde 32. bölüm fragmanı yayınlandı - yeni bölüm ilk sahne - Sneak Peek

Show TV ekranlarında yayınlanan İçerde dizisi bu akşam ekrana gelen 31. bölümüyle izleyicileri yine soluksuz bıraktı. Dizinin 1 Mayıs'ta ekrana gelecek olan yeni bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Mustafa Uğurlu ve Bensu Soral'ın başrollerinde yer aldığı İçerde dizisi 31. bölümüyle ekrandaydı.

Sarp ve Mert, bir arada, Celal'in yanında çalışmaya başlar!

Melek’in ölümüyle Sarp, hem Melek’i hem de Umut’u kaybetmiştir. Füsun ise bir yandan Melek’in kaybına üzülürken, diğer yandan da Umut’u ikinci kez kaybetmenin acısı içindedir. Mert’in mafyaya çalıştığı ortaya çıkar. Yusuf Müdür, Organizede arkadaşlarının önünde Mert’i rezil eder. Sarp ve Mert bir arada Celal'in yanında çalışmaya başlarlar. Sarp, bu durumu hazmedemez ama duygularını saklamak zorunda kalır. Celal, Melek’in ölümüyle yıkılır. Kudret’i kendi elleriyle öldürmeden acısı dinmeyecektir. 

SARP MERT’İN CELAL İÇİN ÇALIŞTIĞINI ÖĞRENİYOR

Sarp ile Mert kanlar içinde kalan Melek’i hastaneye yetiştirirken Mert ise Melek’in Vurulduğunu Celal Duman'a söyleyince o anlara şahit olan Sarp Mert’in Kebapçı Celal için çalıştığını öğreniyor. Peki Sarp Mert’in Celal için çalıştığını Yusuf müdüre söyleyecek mi?Doktorların Melek'in öleceğini söyleyince iki kardeş yıkılırken Mert Melek’in öleceğini Celal Duman'a anlatınca Sarp her şeyi duyuyor. Peki Sarp Mert’in Celal için çalıştığını öğrenince ne yapacak. Yusuf müdüre her şeyi anlatacak mı?

CELAL DUMAN ÇILDIRIYOR

Kızı Melek’in vurulduğunu duyan Celal Duman ise hemen hastaneden çıkıp kızı Melek’in yanına gitmek ister. Doktorların gidemezsin sözlerini kulak arkası yapan Celal Duman hemen hastaneye Melek’in yanına gider. Ve kızını vurduran Kudret Sönmez’den de hesabını sormakta kararlıdır. Ve tüm adamlarını Kudret’in üstüne salar. Kudret ise Alyanak ile birlikte saklandığı yerden öğrendiklerinden sonra ne yapacaklarını konuşurlar. Peki Kudret Sönmez Melek’in vurulduğunu öğrenince ne yapacak?

YORUMLAR
  10 kişiden sadece bir kişinin tüm soruları çözdüğü basit ama karmaşık gözüken matematik testi...
10 kişiden sadece bir kişinin tüm soruları çözdüğü basit ama karmaşık gözüken matematik testi...