A24.com.tr » magazin » İçerde 28. bölüm fragmanı son bölüm özeti yayınlandı

İçerde 28. bölüm fragmanı son bölüm özeti yayınlandı

İçerde 28. bölüm fragmanı son bölüm özeti yayınlandı

Yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kıran dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor. İçerde 28. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti!

 Show Tv ekanlarının sevilen dizisi İçerde 27. bölüm fragmanı yeni son bölüm özeti!  Melek'in Sarp ile şüpheleri giderek artmaya başlamıştır. Bu durumdan artık sıkılan Melek artık Sarp ile ilgili şüphelerinden kurtulmak zorunda hisseder. Eğer, Sarp, Yusuf'a bilgi sızdırıyorsa Melek bu durumu Celal ile paylaşmalıdır. Sarp ise Necip sayesinde kardeşinin hayatta olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşar. Ancak Necip evini ateşe vererek izini kaybettirmeyi başarmıştır.

İÇERDE DİZİSİ 28. BÖLÜM FRAGMANI

Diğer yandan Sarp Celal'in özel misafiri olan Akın Işık ile büyük bir sevkıyat işine girdiğini öğrenince bu sefer Celal'in işini bitirip kardeşinin izine ulaşacağını hesap eder ama bu o kadar da kolay değildir. Diğer taraftan Füsun'un lokantasında Barış adından bir çocuk işi başlar. Peki kimdir bu Barış? Alyanak, otoparka yaralı halde gelen Sarp’a birinin yardım ettiğinden şüphelenmektedir. Füsun bütün gece Sarp’ı aramıştır fakat ulaşamaz. Başına bir şey geldiğinden endişelenen Füsun, soluğu Alyanak’ın otoparkında alır.

İÇERDE DİZİSİ KONUSU
İçerde’de Polis Akademisi’nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi’nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf’a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp’ın en yakın düşmanı ise Akademi’nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.

İki kardeş ölümcül tuzağın içinde!
Sarp, gizli soruşturmacı Gökhan'ı vurmaktan tutuklanır. İçine düştüğü durumdan kurtulabilmesi için Yusuf müdürün yardımına ihtiyacı vardır. Yaşar fırsattan istifade yurt dışına kaçma planları yapar. Eylem ve Mert evdeyken Mert’e esrarengiz bir zarf gelir. Mert tuhaf davranır. Eylem, Mert’in bir işler çevirdiğinden şüphelenir. Mert zarfı gönderen her kimse ailesini tanıyan biri olduğunu anlar. Coşkun’un öldüğünü düşünen Mert, bu sırrı başkasının bildiğinden şüphelenir ve peşine düşer. Mert’in Sarp'a olan düşmanlığı devam etmektedir. İki kardeş farkında olmadan ölümcül bir tuzağın içine aynı anda düşerler.

YORUMLAR
  Airbus uçan araba üretecek
Airbus uçan araba üretecek