Galatasaray   |   Beşiktaş   |   Fenerbahçe   |   Süper Lig   |   Şampiyonlar Ligi   |   UEFA Avrupa Ligi   |   NBA   |   Eurolig   |   Beko Basketbol Ligi

İbrahim Üzülmez: "Rıza Çalımbay, Eto'o ve Nasri'den büyüktür"

A24.com.tr » spor » İbrahim Üzülmez: "Rıza Çalımbay, Eto'o ve Nasri'den büyüktür"
İbrahim Üzülmez: "Rıza Çalımbay, Eto'o ve Nasri'den büyüktür"

Beşiktaş'ın "deli" lakaplı eski oyuncusu İbrahim Üzülmez, Rıza Çalımbay'ın istifasını değerlendirirken, "Rıza Çalımbay, Eto'o ve Nasri'den büyüktür" diyerek, eski hocasına sahip çıktı.

Süper Lig takımlarının radarındaki teknik adam İbrahim Üzülmez, Antalyaspor'la yollarını ayıran Rıza Çalımbay'a sahip çıktı.

Fikir ayrılıkları nedeniyle karşılıklı olarak Antalyaspor'la yollarını ayıran Rıza Çalımbay'a sahip çıkılması gerektiğini vurgulayan 43 yaşındaki teknik adam, "Rıza hocanın gönderilme şekli kesinlikle yanlış. Geçen sezon çok önemli işler yaptı. Herkes birbirini sevdiğini söylüyor, ama kuyusunu kazıyor. Futbol anlamında bir türlü birlikteliği sağlayamadık. Bugün bir teknik adamın çok fazla kredisi yok" dedi.

RIZA ÇALIMBAY, ETO'O VE NASRİ'DEN BÜYÜK

Medyaya yansıyan Çalımbay'ın Nasri ve Eto'o krizini yönetemediği için takımdan ayrıldığı iddiasına değinen Üzülmez, "Antalyaspor camiası; Rıza Çalımbay, Nasri ve Eto'dan büyüktür. Aslolan Antalya camiasıdır. Nasri'nin Eto'onun da yapacakları bellidir. Çalımbay'ın da yapacakları bellidir. Hepsi profesyoneldir. Profesyonel futbolcular bu meblağları, bu evleri, bu arabaları nasıl alıyor? Böyle bir iddiayı gerçekten uzak buluyorum. İbrahim Üzülmez olarak verin bana Nasri'yi, Eto'yu bakın nasıl yönetiyorum" diye konuştu.

FENERBAHÇE, DERBİDE FAVORİ

Tecrübeli hoca Süper Lig'de cumartesi günü oynanacak F.Bahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili şu yorumu yaptı:

"Beşiktaş için zor bir derbi olacaktır. Fenerbahçe derbiyi çıkış maçı olarak görüyor. Camiada birlikteliği sağlamak için fırsat olarak değerlendiriyor. Derbi, Beşiktaş'tan ziyade Fenerbahçe için daha önemli. Her ne olursa olsun Beşiktaş kaybetse yoluna devam eder. Fenerbahçe kaybederse çok sıkıntılar yaşar. Camia içinde henüz birliktelik sağlanmadı.

KOCAMAN'A ZAMAN TANINMALI

Aykut hocanın biraz daha zamana ihtiyacı çvar. Büyük takımlarda oyunsal anlamda, sonuç anlamında başarılı olamadığınız zaman krediniz olmuyor. Hele ki Kadıköy'de Fenerbahçe kaybettiği takdirde sezonun genelinde Fenerbahçe sıkıntı yaşayabilir. Taraftarı henüz takımı benimseyememiş durumda.

Beşiktaş'ta ise önemli maçlarda önemli oyuncular devreye girebiliyor. Porto maçında gördük, Atiba, Pepe, Talisca, Babel lider özellikte olduğunu ortaya koydu. Derbi sonuçlarını önceden kestirmek zor. Beşiktaş'ın değerli teknik adamı var. Sezona müthiş bir giriş yapan Cenk Tosun var. Porto maçındaki gibi konsantrasyonu üst düzeyde tutarsa Beşiktaş'ı derbide bir adım önde görüyorum."

 


YORUMLAR

İlginizi çekebilecek diğer haberler