A24.com.tr » medya » Hülya Avşar'ın o sözlerine ceza yağdı

Hülya Avşar'ın o sözlerine ceza yağdı

Hülya Avşar'ın o sözlerine ceza yağdı

Star TV ekranlarında "Erkekler eşlerine çaktırmadan aldatırsa evlilik yürür." ifadeleriyle büyük bir skandala imza atan Hülya Avşar'ın bu sözlerini RTÜK affetmedi.

Hülya Avşar'ın 'Erkekler eşlerini aldatsın' sözlerine sanat ve magazin dünyasının yanı sıra toplumun büyük kesimi sert tepki göstermişti. Toplumda oluşan rahatsızlığı gözarı etmeyen RTÜK, programın yayınlandığı Star TV'ye en üst seviyeden cezayı kesti.

Hülya Avşar'ın "Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür." sözlerine RTÜK'ten rekor ceza geldi. Avşar Kızı'nın programının yayınlandığı Star TV'ye en üst seviyeden ceza verilmesine karar verildi.

EVLİLİĞİN FORMÜLÜ ALDATMAKMIŞ

Hülya Avşar, Bir Hülya Avşar Sohbeti programında bu hafta İlişki Uzmanı Mehmet Coşkundeniz'i ağırladı. İlişkiler hakkında devam eden sohbet sırasında Avşar Kızı'nın söylediği sözler ise hemen her kesimden büyük tepki topladı.

Avşar evliliklerin daim olabilmesi için şu tespitte bulundu:

Erkekler eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler. Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan yapmak zorunda.

RTÜK EN ÜST SEVİYEDEN CEZAYI KESTİ

10 parmağında on marifet bulunan ama ilişkilerde umduğunu bulamayan Avşar'ın sözleri ise büyük tepki topladı. Ancak iş bu kadarla da kalmadı, RTÜK programın yayınlandığı Star TV'ye en üst düzeyden ceza uygulanmasına hükmetti.
İşte RTÜK'ün kararı:

Star TV'de yayınlanan "Bir Hülya Avşar Sohbeti" isimli sohbet programında, sunucu Hülya Avşar'ın "Erkeklerin eşlerini çaktırmadan aldatmak zorunda oldukları" yönündeki ifadelerini birçok kez tekrarladığı belirlendi. Programda, "ahlak dışı bir durumun zorunluluk olarak ifade edilmesi" dikkate alınarak, "Toplumun milli ve manevi değerlerine, genel ahlaka ve ailenin korunması ilkesine aykırı olamaz" hükmü kapsamında televizyon kanalına tavandan müeyyide uygulaması kararlaştırıldı. 

 

YORUMLAR
  Spora gitmeden önce ne yemek lazım?
Spora gitmeden önce ne yemek lazım?