A24.com.tr » yaşam » Hırsızın rahatlığı kameralara saniye saniye yansıdı

Hırsızın rahatlığı kameralara saniye saniye yansıdı

Hırsızın rahatlığı kameralara saniye saniye yansıdı

İstanbul Bağcılar'da gündüz saatlerinde bir restorana çorba içmek için giren şahıs, iş yeri sahibinin mutfakta olmasını fırsat bilip kasaya doğru yöneldi. O hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Bağcılar İstanbul Caddesinde bulunan restoranda dün sabah saat 09:00'da meydana geldi. Restorana giren hırsız, o sırada mutfakta yemek hazırlayan dükkan sahibi Necmettin Adıyaman'a seslenerek çorba istediğini söyledi. Daha sonra etrafa bakarak kasaya doğru ilerleyen hırsız, kasada gördüğü cep telefonunu alarak dükkandan çıktı. Hırsızın rahat ve umursamaz tavırları dikkat çekerken, durumdan habersiz olan dükkan sahibi mutfakta çorba hazırladı.

"DAHA ÖNCE DE YOKLAMIŞ"

Hırsızın gündüz vakti elini kolunu sallayarak gelip cep telefonunu çalmasına şaşırdığını söyleyen dükkan sahibi Necmettin Adıyaman, “Hırsız sabah biz çalışırken geldi. Mutfakta çorba yapıyordum. O sırada saat 9.40'da hırsız gelmiş. Kasaya yönelmiş kasadan telefonu almış. O esnada hemen fark ettim. Daha sonra emniyeti aradım 10 dakika sonra burada oldular. Hemen adamı gösterdik. Yüzünü gösterdik. Bu hırsızları açığa çıkarsınlar. Esnaf çalışırken fark etmez. Emniyet müdürlüğü yakın, hemen gittim. Görüntüleri cd'ye çıkarıp verdim. Gerekeni yapacağız dediler. Hırsızlıklar çoğalmış bu çevrede bunlara bir önlem bulunması gerekiyor. Benim başıma geldi başkasının başına gelmesin. Esnaf arkadaşlar da şaşırdı. Gündüz vakti elini kolunu sallayarak kasaya yöneliyor. Esnafız yani mutfakta çalışıyoruz. Başka bir şeyde yapabilir yani bıçak çıkartabilir. Rica ediyorum emniyet müdürlüğünden yakalasınlar bu hırsızı. Bu şahıs daha önce de gelmişti. Sessizce içeriye girdi. 'Çorba var mı?' dedi. 'Yok' dedim gitti. Sonra yine geldi. Çorba var mı? Dedi. Var dedim baş dakika sonra gelirim dedi gitti. Birkaç kez böyle oldu ama telefonu çalana kadar hırsız olduğunu anlamadım” dedi.

YORUMLAR
  Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı
Google, Apple'ı 2 dakikalığına satın aldı dünya borsalarında ortalık karıştı