A24.com.tr » medya » Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanı Savaş ile Zarife evleniyor

Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanı Savaş ile Zarife evleniyor

Hayat Sevince Güzel 15. bölüm fragmanı Savaş ile Zarife evleniyor

FOX Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi 'Hayat sevince güzel'in 15. bölümü şimdiden izleyiciyi havaya soktu.

 Ekranların en fazla sevilen ve izlenen dizilerinden biri olan 'Hayat sevince güzel'de evlilik teklifi izleyenleri heyecanlandırdı.

Ekin Mert Dayman ve Algı Eke'nin başrollerini paylaştığı 'Hayat Sevince Güzel'in 14'üncü bölümünde Zarife'nin Ömer ile evlenmekten vazgeçmemesi üzerine Savaş devreye girer. Bu olayla birlikte köyde ortalık karışır. Hayat Sevince Güzel her pazartesi saat 20:00'de FOX TV'de.

 

 

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 14. BÖLÜM

Ömer ile evlenmekten vazgeçmeyen Zarifeyi Savaş kaçırır. Sakih engel koymak istesede Halil Dede buna müsaade etmez.. Salih bu yüzden babasıyla kavga eder. Kalbi kırılan Halil Dede evi terk eder. Savaş Zarife’yi gözlerden uzak bir yere götürür. Bunun üzerine Şıpıldak Köyü’nde ortalık karışır. Bütün köye rezil olan Rüstem, bunu gururuna yediremez. Ömer’in yanına adam verip, Zarife’lerin peşine takar.

Bunu duyan Salih deliye döner. Göçerler de büyük panik yaşanır. Savaş ve Zarife’den haber alamayan aileleri iyice endişelenirler. Bu duruma daha fazla dayanamayan Salih polise gitmeye karar verir. Savaş Zarife’yi Ömer’le evlenmekten vazgeçirmeyi kafasına koymuştur.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL KONUSU

Girdikleri alengirli işler nedeniyle İstanbul'dan kaçan  Göçer ailesi, arkalarında bıraktıkları belalılardan olabildiğince uzaklaşmaya çalışırken, kendilerini Ege’de bulurlar. Köyün hırçın güzeli Zarife’nin otlattığı koyunlar yüzünden kaza yaparlar. Zarife, Savaş ve Barış arasındaki aşk üçgeninin fitili de o an ateşlenmiş olur. Kazada yaralanan Şinasi’ye yardım eden Zarife, sadece kendi köylerinde yetişen bir bitki olan ve köye de adını veren Şıpıldak otundan yaptıkları merhem ile onu tedavi eder. Bu merhemin mucizevi bir etkisi olduğunu gören Göçer ailesi, formülün peşine düşerler… Kazara karşılaşan bu üçlünün hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Bir iddia ile başlayan aşk oyunu, zamanla aşkın en gerçek haline dönüşecektir.

YORUMLAR
  Forbes 2017 verilerine göre dünyanın en çok kazanan 10 ünlü mankeni belli oldu...
Forbes 2017 verilerine göre dünyanın en çok kazanan 10 ünlü mankeni belli oldu...