A24.com.tr » medya » Hayat Şarkısı 56. bölüm fragmanı yeni son dizi özeti

Hayat Şarkısı 56. bölüm fragmanı yeni son dizi özeti

Hayat Şarkısı 56. bölüm fragmanı yeni son dizi özeti

Kanal D'nin beğenilen dizisi Hayat Şarkısı son bölümü ile oldukça keyifli anlar yaşattı. Peki gelecek bölümde neler olacak?

 Bitmesine yakın bir süre kalan Hayat Şarkısı'nda yine heyecanlı anlar yaşandı. Peki yeni bölümde neler olacak?

Hayat Şarkısı son bölümde Kerim ile Hülya arasındaki yakınlaşma gündem olurken Bayram’ın yeniden evlenme fikri Süheyla’yı hayal kırıklığına uğratmıştı. Bayram Cevher’i başka bir kadınla yemek yerken gören Süheyla “Hiç vakit kaybetmiyorsun Cevher Bey” ifadelerini kullanmıştı. Hayat Şarkısı’nın yeni bölüm fragmanına göre Zeynep’in hamile olduğunu açıklaması Hülya’yı oldukça sevindirecek.

Kerim ve Hüseyin geçtiğimiz hafta babaları ile ciddi bir tartışma yaşamış ve Bayram’a karşı rest çekmişti. Torunlarını bir daha görmesini istemeyen Kerim, babasına “Sakın bir daha bize ulaşmaya çalışma’ demişti. Kerim’in sert açıklamaları karşısında sinirlenen Cevher ise ‘Haddini bil’ diyerek babası olduğunu unutmamasını söyledi.

KERİM YENİDEN AMCA OLUYOR

Babaları ile sıkıntılı günler geçiren Hüseyin ve Kerim alacakları güzel haberle neşelenecek. Hamile olduğunu Hülya’ya söyleyen Zeynep bu durumun şimdilik aralarında kalmasını isteyecek. Hülya ise Zeynep’e verdiği söze rağmen hamilelik haberini Kerim ile paylaşacak. İkili Zeynep ile Hüseyin’i yeniden bir araya getirebilmek için bir plan yapacaklar. Hüseyin’in baba olacağını öğrenip öğrenmeyeceği gelecek bölümde ortaya çıkacak.

HAYAT ŞARKISI’NDA GEÇTİĞİMİZ HAFTA NELER OLDU?

3 bölüm sonra ekrana veda edecek olan sevilen dizide Cevher’in yeniden evlenme fikri gündem olmuştu. Bu duruma karşı çıkan Hüseyin ve Kerim ise babalarını karşılarına almıştı. Şirketteki gücünün farkında olan Cevher ise oğulları ile yaşadığı tartışma sonrası torunlarını aklına getirmiş ve kısa süreli bir pişmanlık yaşamıştı. Şirketin başına gelenler nedeniyle evlerinden taşınmak zorunda kalan Cevher ailesi köy yaşamına alışmaya çalışmış ancak Hülya, bu durumdan bir an önce kurtulmak istediğini ifade etmişti.

YORUMLAR
  Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?
Ezan sesini duyan köpekler neden hep birlikte ulumaya başlar?