A24.com.tr » medya » Hayat Şarkısı 52. bölüm fragman dizi izleyicisine yeni haber

Hayat Şarkısı 52. bölüm fragman dizi izleyicisine yeni haber

Hayat Şarkısı 52. bölüm fragman dizi izleyicisine yeni haber

Kanal D'nin sevilen dizisi Hayat Şarkısı, bu akşam ekrana gelen 51. bölümüyle yine izleyicileri ekrana kilitledi. Dizinin takipçileri gelecek haftaki 52. bölüm fragmanını merakla bekliyor.

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hayat Şarkısı yeni bölümde Hülya kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Süreyya ise Bayram Cevher’den boşanmakta kararlıdır.Atıf ile Nilay ise muhteşem bir düğünle evleniyorlar Hazer ise intikam almak için yeni bir plan yapıyor.Melek geri dönecek midir? Hüseyin ise Melek’in dönmesi için her yolu yapacaktır.

NİLAY ATIF EVLENİYOR

Atıf ile Nilay’ın evlilikleri herkesin üzerindeki kara bulutları az da olsa dağıtmayı başarıyor. Ve Cevher ailesi günler sonra ilk kez bu kadar mutludurlar.Cevher ailesi her şeyi kendi geleneklerine ve göreneklerine göre hazırlarlar. Ve Nilay ile Atıf muhteşem bir düğünle evlenirler. Herkes düğünle beraber günler sonra az da olsa bu anın tadını çıkarmaya çalışıyorlar.

SÜREYYA BAYRAM’DAN BOŞANIYOR

Bayram Cevher ile Mahsa Torunbaş’ın ilişkisinin ortaya çıkmasından sonra Süreyya Bayram Cevher’den boşanmak istediğini söyler. Ve bu kez oldukça da kararlıdır. Bayram Cevher ise Süreyya’nın çok kararlı olduğunu görünce boşanmayı kabul eder ve Torunbaş ailesi Cevher ailesinin üstüne adeta yıldırım gibi çöküp hesap sorar. 

YORUMLAR
  67. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı kapılarını açtı...
67. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı kapılarını açtı...