A24.com.tr » medya » Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölüm fragmanı - Burak ve Gözde’nin kayak tatiline gitmesi

Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölüm fragmanı - Burak ve Gözde’nin kayak tatiline gitmesi

Hayat Bazen Tatlıdır 14. bölüm fragmanı - Burak ve Gözde’nin kayak tatiline gitmesi

Show TV'nin sevilen gençlik dizisi Hayat Bazen Tatlıdır dizisi bu akşam 13. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Dizinin 14. bölümü şimdiden merak konusu oldu.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi izleyenleri yine ekrana kilitledi.

Hayat Bazen Tatlıdırın yayınlanan son bölümünde, Cerrah, Cahit ile hesaplaşır. Bu akşam (22 Ocak Pazar) ekranlara gelen Hayat Bazen Tatlıdır 13.bölüm de istedikleri gibi gitmeyen kopya macerası için suçlu aranır. 

Loçko ve arkadaşları kopya girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlanması sonrası, birilerinin bu girişimi ispiyonladığı fikrine varırlar. Bunu yapanı bulmak için de araştırmaya koyulurlar.

Asya’ya yanaşan Loçko ve Tarhan’a yanaşan Emoji ispiyonlayanı bulmak için planlı şekilde hareket ederler.

Şerif ise para kazanmanın yolunu her daim bulmaktadır. Kopya gerilimini paraya çevirmeye niyetli olan Şerif, Birtanem’i okul dışında özel ders vermek için ikna eder ve bu ücretleri gizlice öğrencilerden almayı planlar. Şerif’in bu planı ise çok fazla gizli kalmayacaktır.

Burak ve Gözde’nin kayak tatiline gitmesi sonrası, Koray’da Sevda ile birlikte aynı otele konaklamaya giderler. Karşısında Koray ve Sevda’yı gören Burak ve Gözde ise çok şaşırır.

Ancak asıl şaşkınlığı ertesi günü yaşayacaklarından habersizdirler.

YORUMLAR
  Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları şaşırtıyor
Ünlü isimlerin çocukluk fotoğrafları şaşırtıyor