A24.com.tr » yaşam » Hastalarla selfie çeken hemşire ilk kez konuştu

Hastalarla selfie çeken hemşire ilk kez konuştu

Hastalarla selfie çeken hemşire ilk kez konuştu

Geçtiğimiz günlerde hastalarla selfie çektiği görüntülerle gündeme gelen ve büyük tepki toplayan hemşire ilk kez konuştu.

 Hastalarla çektiği fotoğraflar yüzünden byük tepki çeken hemşire cahillik ettim dedi.

İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan hemşire E.G.'nin sosyal medya paylaşımları büyük tepki çekti. E.G. hemşire, paylaştığı fotoğraflardan birine "Şu an evdeyim arkadaki de çok pahalıya aldığım tablo. 04.20 kafası. Ölmeye ramak kalalardan bir minicik tablo" notunu düşmüştü.

Sosyal medyadaki skandal paylaşımlarının ardından gazeteci Melih Altınok, E.G'yi ATV'deki gece haber bülteni Son Durat'ta canlı yayına çıkardı.

"CAHİLLİĞİMDEN KAYNAKLI ÇEKİMLERDİ"
"Tamamen gençliğimin vermiş olduğu cahillikten kaynaklı çekimlerdi. Sonrasında çok pişman oldum. Tamamen cahillik yani. Sağlık Bakanlığı'nın hassas çizgisi zaten hasta mahremiyeti. Bu benim cahilliğimle kaynaklı.

"HASTA YAKINLARINDAN ÖZÜR DİLERİM"
Yoğun bakım ortamlarında böyle şeylere çok dikkat edilir. Türk halkından böyle bir hatadan dolayı özür dilerim. Sağlık Bakanı'ndan özür dilerim. Benim yaptığım hatayı herkes yapacak diye bir şey yok. Zor durumda bıraktığım başhekimim, baş hemşirem ve meslektaşlarımdan özür diliyorum. Benim için çok büyük bir dersti. Daha dikkatli olunmasını önerebilirim. Hasta yakınlarından özür dilerim.

"BEN DE BÖYLE BİR TEPKİ VEREBİLİRDİM"
Bu olaylar yüzünden bana dönüşler çok sert oldu. Sosyal hesaplarımı dondurmak zorunda kaldım. Ailem ve yakınlarım da kapatmak zorunda kaldı. Böyle bir şey görsem ben de belki böyle tepki verebilirdim"

 

YORUMLAR
  • Bu içeriğe 2 yorum yapıldı.
  • Ahmet 2016-10-21 21:19:19

    Yetkililer bu kadın neden hala özgürce geziyor? ... hala neden tutuklamıyorsunuz ? unun cezasını çekmeli.. hasta yakınları tek tek dava açın.. herkez hakkını savunsun.. yok öyle özür dileyip ak kaşık olmak...

  • herseyı goren 2016-10-21 11:21:07

    neden yuzunu puslandırdınız ınternette her yerde acık gozukuyor boylelerını meslekten atmak yetmez hapse atmsk gereklı

  Deniz çakır fazla alkol alınca ayakta duramadı!
Deniz çakır fazla alkol alınca ayakta duramadı!