A24.com.tr » magazin » Hale Soygazi'nin eşinden 'Gayrimeşru çoçuk' açıklaması!

Hale Soygazi'nin eşinden 'Gayrimeşru çoçuk' açıklaması!

Hale Soygazi'nin eşinden 'Gayrimeşru çoçuk' açıklaması!

Show TV'de yayınlanan Artık Susma programında kendisinin Murat Şar'ın annesi olduğu iddia edilmesi üzerine Hale Soygazi gündeme oturmuştu. Hale Soygazi'nin eşi konuyla alakalı olarak ilk kez konuştu.

 Hale Soygazi'nin Murat'ın annesi mi değil mi sorusu akıllarda dolaşmaya devam ederken, Artık Susma programında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor.

Hale Soygazi son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri. Yeşilçam'ın duayenleri arasında yer alan Hale Soygazi, Show Tv'de yayınlanan Artık Susma programında gündeme gelmeye devam ediyor. İddiaya göre programa katılan Murat Şar'ın annesi Hale Soygazi. 1974 yılında evlenen ve 1985 yılında boşanan Hale Soygazi ve eski eşi Ahmet Özhan'a gözler çevrildi. Peki Ahmet Özhan bu konuyla ilgili ne diyor? İlk eşi Hale Soygazi evli miydi? Gelin hep birlikte bakalım.

Bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri Hale Soygazi ve Ahmet Özhan çiftiydi. Türk sanat tarihine damga vuran iki isim 1974 yılında dünyaevine girmişti. 1985 yılında boşanan çiftle ilgili önemli bir iddiaya ortaya atıldı. İddiaya Murat Şar, Hale Soygazi'nin çocuğuydu.

İLGİLİ HABER Muratın annesi babası kim - Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar kimdir? Muratın annesi babası kim - Hale Soygazi ve Ahmet Özhan'ın çocuğu Murat Şar kimdir?

Televizyon programında 40 yaşında olduğunu söyleyen Murat, annesi Hale Soygazi'nin kendini bir günlükken evlatlık verdiğini söyledi. Hale Soygazi bu konuyla ilgili dava açacağını söylese de merak edilen o dönemde evli olduğu Ahmet Özhan'ın ne dediğiydi.

Ahmet Özhan Kanal D'de katıldığı bir canlı yayın programında ilk kez açıklama yaptı. Bu konulardan her zaman uzak olduğunu belirten Ahmet Özhan, böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyledi.

Eski eşinin bir hamilelik belirtisi göstermediğini dile getiren Ahmet Özhan, "Şaşkınlık içerisindeyim. Hukuki ve bilimsel profil itibariyle de hiçbir şekilde sonuca varılamayacak bir iddia. O yüzden bunun bir an önce ortadan kalkmasında fayda var" ifadelerini kullandı.

1985 yılında boşanan Hale Soygazi şu an Murat Belge ile evl

YORUMLAR
  İşte tok tutan besinler
İşte tok tutan besinler