A24.com.tr » yaşam » Yine eski koca vahşeti. Boşanacağı eşini öldürdü

Yine eski koca vahşeti. Boşanacağı eşini öldürdü

Yine eski koca vahşeti. Boşanacağı eşini öldürdü

Eskişehir'de meydana gelen cinayette Ümit B. isimli şahıs boşanma davası devam ederken, eşini öldürdü, birlikte kaçtığı iddia edilen şahsı ise ağır yaraladı

 Yaklaşık 6 ay önce 28 yaşındaki Ümit B. ile evli olan 20 yaşındaki Gizem B., 25 yaşındaki Ramazan A. ile Manisa’dan Eskişehir’e kaçtı. Gizem B.’nin boşanmak üzere olduğu eşi Ümit B., kiraladığı otomobil ile bugün Eskişehir’e geldi. Ümit B., sabah saatlerinden itibaren Gizem B.’nin bulunduğu ev ve kaçtığı Ramazan A.’nın çalıştığı iş yerinde keşif yaptı.

EŞİNİ KAFASINDAN VURDU
Daha sonra Çamlıca mahallesi Arık sokak üzerine gelen Ümit B., apartmanın 3’üncü katında Gizem B.’nin bulunduğu dairenin ziline bastı. Kapıyı açan Gizem’i başkasına kaçtığı gerekçesiyle kapıyı açar açmaz kafasına ateş ederek öldüren Ümit B., daha sonra evin yaklaşık 100 metre ilerisinde bulunan Ramazan A.’nın çalıştığı kahvehane önüne geldi.

OTOMOBİLLE OLAY YERİNDEN KAÇTI
Kahvehane önünde bulunan Ramazan A.’yı kafasından ve karnından yaralayan Ümit B., ardından otomobille olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ramazan A., olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

ÖNLEYİCİ POLİS EKİPLERİ KOVALAMACA SONUCUNDA YAKALADI
Yaralanma olayını ihbar alan polis ekipleri, şüpheli aracın plakası üzerinde çalışma başlattı. Ekipler, Ümit B.’nin kaçtığı otomobilin Seyitgazi yolunda olduğunu tespit etti. Ekiplerin dur ihtarına uymayan şüpheli ile polisler arasında kovalamaca başladı. Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler şüpheliyi ve aracı yakaladı.

Gözaltına alınan şüpheli ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Diğer yandan olayda hayatını kaybeden Gizem B.’nin cesedi otopsisi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Morguna kaldırıldı.

YORUMLAR
  "Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...
"Bu Sayılmaz" bekleneni veremedi... Kanal yönetimi fişini çekti...